Doorzoek volledige site
06 februari 2017

Nieuwigheden voor de badkamer bij Allibert

ASTON eik vintage Illustratie | Allibert
VERONE eik vintage Illustratie | Allibert
OPTY touchscreen bedieningspaneel Illustratie | Allibert
Arlington eik Illustratie | Allibert
Fast Pack glanzend wit

Allibert lanceert in 2017 weer een hele reeks nieuwigheden voor de hedendaagse badkamer: van een hypermoderne interactieve toiletkast en een natuurlijke houtlook tot slimme, praktische oplossingen voor het toilet. Kers op de taart is het Fast Pack montagepakket voor doe-het-zelvers, in première te ontdekken tijdens Batibouw in Hal 7, stand 305.

OPTY, de regisseur in de badkamer

Een van de blikvangers bij Allibert is OPTY, de interactieve toiletkast. Via het multifunctioneel bedieningspaneel met touchscreen kan je verlichting regelen, de buitentemperatuur en vochtigheidsgraad checken. Je favoriete muziek krijg je via de radio met tien voorgeprogrammeerde stations of je maakt via bluetooth verbinding met een tablet of smartphone. Het volume uit de 10 watt speakers heb je met een ‘swipe’ onder controle. De toiletkast is beschikbaar in een wit glanzende afwerking. Ze heeft drie spiegeldeuren waarvan de twee buitenste binnen voorzien zijn van een spiegel. De toiletkast is voorzien van dubbele ledverlichting.

 

Houtlook ASTON en VERONE

Allibert introduceert verder de nieuwe natuurlijke houtlooks ‘eik vintage’ en ‘eik arlington’, met en zonder nerfstructuur in de houtafwerking. Allibert maakt voor de badkamermeubelen ASTON en VERONE enkel gebruik van PEFC-gecertificeerd hout. Zowel een wastafel in wit polybeton, wit porselein of graniet passen bij deze houtafwerking.

ASTON biedt een robuuste aanblik, met zijn gei╠łntegreerde greep die wordt doorgetrokken in de kolomkast. Het badkamermeubel is beschikbaar in verschillende breedtes, combineerbaar met een of twee waskommen in wit polybeton of solid surface graniet. Het meubel is uitgerust met een bovenlade en hoge onderlade Soft Close voor extra veel opbergruimte. De zijrailing verzekert daarbij een praktische verticale opberging. Voor de afwerking kan je kiezen tussen het koelere ‘eik vintage’ of het warmere ‘eik Arlington’.

VERONE heeft een meer verfijnde look, dankzij de centrale gechromeerde greep op lades en deuren, allemaal voorzien van het Soft Close mechanisme. De hoge lades zijn net als bij ASTON voorzien van zijrailing voor een praktische verticale opberging, de kolomkast met Soft Close deur is aan iedere zijde omkeerbaar. VERONE is beschikbaar in ‘donker eik’ en ‘eik vintage’, maar ook in glanzend wit, voor een diepe weerspiegeling.

 

Handwas met RENJI

In het fonteinmeubel RENJI combineert Allibert handige opbergruimte met handwassertje in breedte 40 cm, met één deur Soft Close en met één houten legger langs de binnenzijde. Het meubel is voorzien van een wastafel Malia in polybeton en is verkrijgbaar in vier kleuren.

 

Elegant basiscomfort: kitmeubel Fast Pack

Het kitmeubel Fast Pack - de opvolger van het succesvolle Smart pack kitmeubel - is de oplossing om in geval van beperkte ruimte of budget toch alle basisbadkamercomfort bij de hand te hebben. Het pakket omvat het badkamermeubel van 60 of 80 cm breed met keuze uit volgende afwerkingen ‘glanzend wit’, ‘eik grijs’ en ‘es molina’, inclusief de twee Soft Close deuren en een wastafel FLEX in polybeton. De spiegel met OKRA ledverlichting en de kolomkast van 35 cm breed met omkeerbare Soft Close deur maken het geheel af. Het meubel is praktisch, compact en eenvoudig zelf te monteren.