Doorzoek volledige site
06 februari 2017

De kracht van Keramag

Keramag is al meer dan honderd jaar toonaangevend op gebied van sanitaire keramiek. Nu Keramag werd opgenomen in de ‘Geberit Group’ en vanaf februari 2017 opnieuw bij de sanitaire groothandel te vinden is, wordt het tijd om de talrijke troeven van dit mooie merk opnieuw volop in de kijker te stellen.

De opname van Keramag in de ‘Geberit Groep’ betekent dat Geberit werkelijk alles in huis heeft om alle aspecten van je badkamer voor zijn rekening te nemen. Van de leiding- en sanitaire systemen die zich achter de muur bevinden, de sanitaire toestellen, tot de meubels en zelfs accessoires. Je vindt het vanaf nu allemaal bij Geberit.

 

Wellness bij je thuis

In deze jachtige tijden zoeken we allemaal naar rust en ontspanning. Precies daarom zit wellness in de lift en wordt het belang van een mooie badkamer alsmaar groter. De laatste jaren is de badkamer dan ook geëvolueerd van een puur functionele ruimte, naar een aangename plaats waar we helemaal onszelf kunnen zijn en volledig tot rust kunnen komen. Perfecte partner voor de inrichting van jouw badkamer is ongetwijfeld Keramag. Design, kwaliteit en innovatieve kracht zijn waarden die Keramag hoog in het vaandel draagt. Met de ontwerpen van Keramag wordt je badkamer een prachtige plaats waar je kan genieten van een stukje privé wellness bij je thuis.

 

Uitzonderlijk keramiek

Keramiek is zonder twijfel het meest perfecte materiaal voor een badkamerinrichting. Het keramiek van Keramag is uitzonderlijk en dit om tal van redenen. Elk stuk voldoet aan zeer strenge eisen wat betreft kleur, glans en aanvoelen. Verder wordt bij het vervaardigen rekening gehouden met de invloeden van vuil, kalkaanslag en vingerafdrukken. Op die manier blijft het keramiek van Keramag altijd mooi en is ook heel gemakkelijk te onderhouden. Niet verwonderlijk dus dat dit prachtige keramiek zich perfect leent voor het vervaardigen van erg mooie ontwerpen.

 

Top designers zorgen voor top ontwerpen

Antonio Citterio is één van de meest gerenommeerde Italiaanse designers. Zijn ontwerpen, strak en uitermate functioneel en bekroond met internationale onderscheidingen, worden tentoongesteld in het Museum of Modern Art en zijn permanent te zien in het Centre Pompidou in Parijs. Voor Keramag ontwierp hij de serie ‘Citterio’.

Bernd Brohammer is bij Keramag werkzaam als International Product Manager Ceramics. Goed design betekent voor hem de combinatie van een hoge mate van esthetiek met optimale functionaliteit. Voor Keramag ontwierp hij de serie ‘Preciosa II’.

Cornelia Thies is industrieel designer in hart en ziel. Met haar ontwerpen wil ze zo goed mogelijk tegemoet komen aan de behoeften, waarden en levensgewoonten van de klant. Voor Keramag ontwierp zij de serie ‘myDay’.

 

De zekerheid van een blijvende waarde

Vanaf dag één is Keramag een bijzonder sterk merk met een heldere merkbelofte: “Wij creëren blijvende waarden.”. Doordat ze erin slagen van een tijdloos design te combineren met innovatieve kracht, zijn al hun producten uitzonderlijk. Ze overtuigen door topkwaliteit en hoogwaardig design en plaatsen de wensen van de gebruiker altijd centraal.

 

Wist je dat?

De allereerste wc zonder spoelrand werd door Keramag op de markt gebracht. De lancering van de Rimfree® wc betekende dan ook een revolutie op gebied van hygiëne en onderhoud.

Het badkamerconcept ‘Preciosa I’ kreeg in 1969 een plaats in The Museum of Modern Art’ in New York. Het werd gezien als icoon van de nieuwe vormgeving. ‘Preciosa II’ is een ontwerp van Bernd Brohammer en op alle gebied een waardige opvolger. De ontwerper slaagde erin rechthoek en cirkel bij elkaar te brengen zoals nooit eerder was gebeurd.

Keramag is dé specialist wat betreft sanitaire voorzieningen voor kinderopvang en scholen. De wasplaats concepten van ‘4Bambini en het kind’ zijn speciaal aangepast aan de verschillende leeftijden van de kinderen en zijn ergonomisch en functioneel. Op die manier kunnen de kinderen de kraan gemakkelijk bereiken wat het leerproces van de hygiënische zelfstandigheid op een speelse manier bevordert.

 

Batibouw

Ontdek het volledige Keramag assortiment op Batibouw van 16 februari t.e.m. 26 februari 2017 (paleis 7, stand nr. 7209B). Keramag is vanaf februari 2017 bij de sanitaire groothandels verkrijgbaar.

GERELATEERDE DOSSIERS