Doorzoek volledige site
05 februari 2017

Bulex lanceert online tool Instal XPERT

Illustratie | Bulex

Om zijn claim ‘Relax, it’s a Bulex’ kracht bij te zetten, ontwikkelde Bulex de online tool Bulex Instal XPERT. Deze tool vereenvoudigt de zoektocht naar een nieuwe condensatieketel aanzienlijk. Op Batibouw stelt Bulex de online tool voor aan het grote publiek.

Met de nieuwe tool, www.instalxpert.be, wordt de consument in slechts drie eenvoudige stappen van de keuze van de verwarmingsketel tot de installatie geleid.
 

Stap 1: persoonlijke offerte

Voor stap 1 hoeft de websitebezoeker niet meer dan vijf eenvoudige vragen over zijn woning te beantwoorden. Die peilen naar zijn warmte- en warmwaterbehoeftes. De configurator op de website gaat aan de hand daarvan na welke condensatieketel het best bij de woning aansluit. Nadien heeft de bezoeker ook nog de mogelijkheid om zijn gewenste regeling te kiezen. Het finale voorstel dat eruit volgt, omvat meteen de bijhorende prijsindicatie, inclusief BTW en installatie.
 

Stap 2: installateur uit de buurt

Kan de bezoeker zich in het voorstel vinden, dan kan hij vrijblijvend een afspraak maken met een Instal XPERT-partner: een gespecialiseerd en gekwalificeerd Bulex-installateur uit zijn buurt. Op een datum naar keuze komt deze vrijblijvend langs om het voorstel aan de realiteit af te toetsen en het daar, indien nodig, verder op af te stemmen. De installateur bezorgt de klant vervolgens een finale offerte.
 

Stap 3: installatie van uw Bulex-ketel

Eens  de  klant  de offerte  goedkeurt, rest  enkel nog de derde en laatste stap: de installatie. De installateur komt langs op de afgesproken datum en plaatst de ketel volgens de kwaliteitsnormen van Bulex. In een laatste telefoontje polst Bulex vervolgens nog eens bij de klant of alles naar wens verliep.
 

Eenvoudig en comfortabel totaalpakket

Dankzij dit Bulex-totaalpakket hoeft de woningeigenaar zich niet te verdiepen in ingewikkelde techniciteiten. Instal XPERT bespaart hem eindeloze vergelijkingen en maakt komaf met tijdrovende zoektochten naar een geschikte  installateur of ontelbare belpogingen om een afspraak te versieren. Met de Instal XPERT wil Bulex de  woningeigenaar begeleiden om op een eenvoudige manier zijn woning van een gepaste verwarmings- en warmwateroplossing te voorzien.    

De Instal XPERT kan je ontdekken op Batibouw, Paleis 12, stand 405.