Doorzoek volledige site
08 februari 2017

BATIBOUW 2017 opent zijn deuren van 16 tot 26 februari in Brussel Expo

Van donderdag 16 tot en met zondag 26 februari gaat BATIBOUW opnieuw van start. Een duizendtal exposanten uit de bouw-, renovatie- en woonsector vullen gedurende tien dagen de paleizen van Brussels Expo. De rode draad die door de gangen van BATIBOUW 2017 loopt is ‘Meet the Experts & Use your 5 Senses’. 

Dé grote meerwaarde van BATIBOUW is dat er specialisten uit alle sectoren aanwezig zijn onder één dak. De bezoekers kunnen de nieuwste producten en diensten niet alleen zien, maar ook voelen, ruiken, horen en proeven. Zo wordt naar de beurs gaan een echte beleving.

Naast deze hoeksteen introduceert BATIBOUW 2017 nieuwe thema’s.

 

Checklists

Om bouwers en verbouwers heel wat kopzorgen te besparen, kunnen ze vanaf nu hun bezoek vergemakkelijken met behulp van Checklists. Opgesteld door professionals en opgedeeld per sector, zijn ze een niet te missen leidraad om veilig en voorbereid van start te gaan met een bouw- of renovatieproject.

 

Good Deals – Good Investments

Zo luidt het tweede kersverse thema van BATIBOUW 2017. Investeren in onroerend goed blijft een aantrekkelijke en betrouwbare belegging met een interessant economisch rendement. BATIBOUW is dé plaats bij uitstek om zich onder te dompelen in de wereld van vastgoedinvesteringen, of het nu gaat om nieuwbouw- of renovatieprojecten, huizen, appartementen of woonkredieten. Bovendien mogen goede saloncondities tijdens BATIBOUW niet ontbreken.

 

Good Tools – Good Professionals – Good Projects

Het derde nieuwe thema is Good Tools – Good Professionals – Good Projects. In Paleis 9 staan gereedschappen in de kijker. Professionals en particulieren krijgen de kans om in een beveiligde ruimte de nieuwste tools te ontdekken én te testen. Om de slaagkansen van een bouwproject te verhogen, is naast een goede samenwerking tussen architect, aannemer en bouwheer een andere driehoeksverhouding cruciaal, namelijk goed gereedschap – goede vakmannen – goed project.