Doorzoek volledige site
08 februari 2017

Blanco combineert innovatie en trends op Batibouw

Blanco, specialist in spoelbakken en keukenkranen, weet ons elk jaar te verrassen met vernieuwende designs. Ook in 2017 komen ze met prachtige nieuwe ontwerpen van hoogstaand niveau. Ontwikkeld voor de hedendaagse gebruiker ontwierp Blanco de derde generatie van het geliefde AXen concept. De Etagon spoelbak met verschillende werkniveaus verlegt de grenzen van functionaliteit en design. In het CombiColours kleurenspectrum zet de nieuwe kleur muskaat de teller op tien. 

Het AXen-concept is continu ontwikkeld en ontworpen om te voldoen aan de hedendaagse gewoontes en eisen van de gebruikers. Deze spoeltafels zijn reeds vele jaren een hoogtepunt in de keukenindustrie. Met twee nieuwe modellen in een volledig nieuwe look en veranderingen voor alle andere modellen blijven ze geheel eigentijds. De AXIA III 6 S spoeltafel in Silgranit is eleganter dan ooit. De rechtere hoeken zijn niet alleen modern maar zorgen ook voor een groter werkoppervlak. Daarnaast kunnen ze uitgerust worden met multifunctionele accessoires zoals de stijlvolle, verschuifbare snijplank is essenhout-compound of veiligheidsglas, of het handige inzetbakje. Alle modellen van de derde generatie worden daarnaast uitgerust met het geïntegreerd Blanco InFino afvoersysteem. Met één simpele draai laat je het water zo weglopen.

 

Functionaliteit staat centraal

De Blanco Etagon is dé innovatie van het jaar. Uitgerust met twee rails kan je werken op maar liefst drie verschillende niveaus. Spoel je aardappelen op het laagste niveau. Op het tweede level kan je een vergiet plaatsen. Hak op het derde niveau je groentjes klein op de snijplank en veeg ze zonder te knoeien in het inzetbakje op het lager niveau. Op deze manier maak je op een slimme en optimale manier gebruik van de beschikbare ruimte. De Etagon is verkrijgbaar voor verschillende installatiemethodes in roestvrij staal, en voor onderbouwinstallatie in het composietmateriaal Silgranit. Naast onderhoudsvriendelijk, hygiënisch, schokbestendig, kras-en zuurbestendig, is Silgranit ook hittebestendig tot 280°.

 

Exotische harmonie

Het CombiColours kleurenspectrum is altijd geïnspireerd geweest door duurzame woontrends. Mode evolueert en ook Blanco wil ieder individu zijn perfecte keuken bieden. In 2016 zullen alle Silgranit spoelbakken verkrijgbaar zijn in een nieuwe kleur: muskaat. De warme bruine kleur met exotische tintje is enorm veelzijdig en past binnen verschillende interieurstijlen, van traditioneel tot modern. Ga voor een modern contrast door deze kleur te combineren met een lichte keuken of maak een harmonieuze combinatie met eik. Muskaat is de tiende kleur uit het Silgranit kleurenspectrum.