Doorzoek volledige site
08 februari 2017

Schüco toont aluminium huisdeur ADS 90.SI SimplySmart Design Edition op BATIBOUW

De perfecte deur is niet alleen veilig, stevig en goed isolerend, maar is tegelijk ook het visitekaartje van de woning. Op Batibouw 2017 toont Schüco met de aluminium huisdeur ADS 90.SI SimplySmart Design Edition zijn visie op zo’n ideale deur.

De handgreep die volledig in de deur is geïntegreerd springt daarbij meteen in het oog, vooral dankzij de stijlvolle ingebouwde verlichting. Bovendien is het aluminium deurpaneel aan beide zijden vleugelbedekkend, waardoor een strakke, visuele eenheid ontstaat tussen de deur, het deurpaneel en de handgreep. Langs buiten vormen ze één harmonieus vlak.

De volledig verlichte contour van de handgreep voelt aangenaam aan dankzij de transparante bedekking van de led-lichtstroken. Een cilindervormige scharnierbeugel zorgt voor een vlak binnenaanzicht. Deze beugel sluit daarenboven perfect aan op de verticale profiellijnen.

 

Stabiel en energie-efficiënt

Dankzij een uniek vijfkamerprofiel met drie aluminium kamers en een dubbele thermische verbinding, combineert de deurserie Schüco ADS 90.SI SimplySmart Design Edition prima warmte-isolatie met stabiliteit.


De gepatenteerde verbinding tussen de aluminium buitenkamer en het isolatiegedeelte is de perfecte oplossing om het bimetaaleffect tegen te gaan. Dit zorgt er voor dat de deur niet gaat kromtrekken onder invloed van (grote) temperatuurverschillen. Dankzij deze stabiele profielconstructie kan men met Schüco ADS 90.SI SimplySmart Design Edition probleemloos kiezen voor deuren met een hoogte tot 2,50 meter.

 

Integratie van communicatie en veiligheid

Geautomatiseerde comfort- en veiligheidscomponenten kunnen naadloos in de deurconstructie worden geïntegreerd. In plaats van een veelvoud aan bedieningspanelen of stijlen aan te brengen, kan het elegante Schüco Touch Display strak en in één vlak in het deurprofiel worden geïntegreerd.

Al de functies van de deurcommunicatie worden gecombineerd met die van de toegangscontrole. Zo zijn er het huisnummer, een scrollbare bellijst, een cijfercodeklavier, een parlofoon met videocamera. Ze zijn allen in het vier inch grote touch display geïntegreerd. De bediening is bijzonder intuïtief en voelt net als een smartphone aan.

 

Bezoek Schüco op Batibouw in paleis 4 op stand 127

GERELATEERDE DOSSIERS