Doorzoek volledige site
13 februari 2017 | SOPHIE DE CLERCQ

GROHE stelt AquaSymphony voor

GROHE stelt AquaSymphony voor Illustratie | GROHE
Illustratie | GROHE
Illustratie | GROHE
Illustratie | GROHE

GROHE wil met AquaSymphony een allesomvattende douche-ervaring voor alle zintuigen belichamen. De luxueuze douche wordt met de hand vervaardigd in Lahr (Duitsland), en heeft een grootte van 1,016 mm x 762 mm. AquaSymphony combineert natuurlijke en kunstmatige spa-omgevingen om een spa-gevoel te creëren.

AquaSymphony bestaat uit verschillende onderdelen. De AquaCurtain is een sluier van waterdruppels die neervallen. Het regenboogkleurige lichtgordijn zorgt voor een kalmerende chromotherapie met een gepersonaliseerd lichtspektakel terwijl de gebruiker kan kiezen uit verscheidene soorten douchestralen: de Waterfall XL-stralen, een extra brede wateruitloop, bootsen het gevoel van een waterval na. De Bokoma-stralen, acht dynamisch pulserende stralen, geven het gevoel van een stimulerende massage met de vingertoppen. De zeer grote en zachte waterdruppels van de Rain-straal zorgen voor een luxueus douchegevoel. De frisse, fijne nevel van de Drizzle-straal verjongt dan weer de huid. Bij de Pure-straal komt het water recht naar beneden gevallen en spoelt het stress weg zoals een borrelende bron in de bergen. De Gentle Steam is een optionele luxefunctie voor een persoonlijke spa. Het roept het ontspannende gevoel van een ontgiftend stoombad op voor een kalmerende en rustgevende ervaring.

 

Geavanceerd geluidssysteem

Een andere intelligente optionele functie is het uiterst geavanceerde geluidssysteem waarbij persoonlijke favoriete muziek wordt gemixt met het geluid van het spetterende water. De F-digital Deluxe-basisunitbox kan worden aangesloten op een mobiel toestel van Apple of Android waarbij de GROHE SPA-app kan worden gebruikt om licht, geluid en stoom perfect in te stellen. Het brede scala aan functies kan in elke combinatie worden gebruikt: zo kan iedereen zijn persoonlijke douche-ervaring instellen. Voor de ultieme individualisering biedt GROHE de mogelijkheid om een favoriete kleur toe te voegen. Met deze op maat gemaakte thuisspa moet de gebruiker niet langer elders heen voor een ontspannende spa-ervaring.

"Onze klanten vertellen ons dat ze door hun drukke, moderne levensstijl minder tijd hebben voor de traditionele gezondheids- en wellnessbehandelingen zoals een uitstap naar een kuuroord. Ze zoeken daarom naar manieren om zichzelf thuis te verwennen", legt Michael Seum, Vice President of Design bij GROHE, uit. "Het baanbrekende ontwerp van de AquaSymphony-douche en het uitgebreide aanbod aan functies spelen meteen in op die behoefte door alle luxe van een spa-ervaring samen te brengen in hun eigen badkamer."

 

Het SPA-gamma van GROHE

AquaSymphony maakt deel uit van het luxueuze SPA-gamma van GROHE. Het gamma is geschikt voor alle plekken in huis, met onder meer de bekroonde Sensia®, de nieuwe generatie douchetoiletten, als hoogtepunt. Dankzij de individuele instellingen voor de temperatuur van het water, de kracht van de waterstraal en de reinigingsmodus die worden opgeslagen als een persoonlijk profiel, zorgt Sensia® voor ontspannen comfort en hygiëne. 

GROHE SPA staat symbool voor de ultieme luxueuze waterervaring bij de gebruiker thuis: de badkamer wordt omgetoverd tot een emotioneel toevluchtsoord voor alle zintuigen en staat garant voor volledig individueel waterplezier - altijd wat het moet zijn, nooit overdreven.