Doorzoek volledige site
15 december 2010 | JOYCE ROBBEN

Renson brengt Lagune-terrasoverkapping en Loggiawood mee naar Batibouw

Innovatie is het kernwoord voor Renson op Batibouw 2011. De specialist in ventilatie en zonwering pakt uit met sfeervolle ledverlichting en verwarming voor de Lagune-terrasoverkapping en presenteert zijn nieuwste buitenzonwering, de Loggiawood.

Innovatie is het kernwoord voor Renson op Batibouw 2011. De specialist in ventilatie en zonwering pakt uit met sfeervolle ledverlichting en verwarming voor de Lagune-terrasoverkapping en presenteert zijn nieuwste buitenzonwering, de Loggiawood.

Lagune

De Lagune bestaat uit een gepatenteerde aluminium constructie met een geïntegreerde windvaste, waterdichte, maar lichtdoorlatende dakzonwering. Dit maakt de Lagune erg geschikt voor horecazaken die zo het hele jaar door extra klanten kunnen ontvangen. Bovendien besteedde Renson veel aandacht aan de afwerking en zorgt het uitgebreide kleurengamma voor een eenvoudige integratie in elke bouwstijl.Renson breidt nu de mogelijkheden van de Lagune uit met geïntegreerde ledverlichting en verwarming. De verlichting is ook als kit verkrijgbaar en kan dus in een reeds geïnstalleerde Lagune geïntegreerd worden. Voor de verwarming ontwikkelde Renson een designbalk die, afhankelijk van de grootte van de Lagune, voorzien wordt van één of meerdere verwarmingselementen. Indien gewenst kan de designbalk ook uitgerust worden met  geïntegreerde luidsprekers. Zowel de verlichting als de verwarming zijn Somfy IO-gestuurd en kunnen dus draadloos bediend worden met de Lagune-afstandsbediening.

Loggiawood

De Loggia-schuifpanelen zijn vooral handig om tijdens de zomer de lichtinval in de woning te beïnvloeden. De schuifpanelen bestaan uit een stevig kader met aluminium lamellen die manueel of motorisch bediend kunnen worden. Op Batibouw stelt Renson de Loggiawood voor. Dit schuifpaneel is een combinatie van een aluminium kader met lamellen uit hout van hoge kwaliteit.

Loggiawood-schuifpanelen

Bezoek Renson op Batibouw in hal 4, stand 216.