Doorzoek volledige site
17 februari 2017

Pak uit met een renovatie: schrijf u nu in voor de Vlaamse Renovatiedag 2017

Illustratie | Luc Roymans
Illustratie | Luc Roymans

Op zondag 28 mei 2017 vindt een nieuwe editie plaats van de Vlaamse Renovatiedag. Deze openhuizendag helpt verbouwers op weg naar een ontwerper voor hun droomwoonst. Architecten of interieurarchitecten met een gerealiseerde renovatie in hun portfolio kunnen zich nu inschrijven.

Heel wat (interieur)architecten zetten dagelijks in op renovaties. En dat levert een schat aan boeiende architectuur op. De Vlaamse Renovatiedag, een organisatie van Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV) en het tijdschrift Ik ga Bouwen & Renoveren, richt daarom een namiddag lang de spotlights op deze verbouwingen. Bezoekers doen niet alleen inspiratie op, maar krijgen ook het verhaal achter de renovatie te horen.

 

Meer dan een namiddag huisjes kijken

Voor architecten is dit een unieke gelegenheid om hun visitekaartje af te geven. Jaarlijks vinden tal van toekomstige verbouwers zo de ontwerper die op hun lijf geschreven is. De vorige editie bracht ruim 7.000 geïnteresseerden op de been. Meer dan de helft van hen gaf aan interessante contacten te hebben gelegd voor hun verbouwing.

Aan het beproefde credo – ‘meer dan een namiddag huisjes kijken’ – wordt niet geraakt. Naast het project zelf staan ook de personen achter de renovatie centraal. Ook deze 19de editie moet het startschot betekenen van een reeks mooie verbouwverhalen.

 

Uw architectuur in de kijker?

U bent ontwerper en u wilt uw vakbekwaamheid optimaal promoten? Inschrijven kan nog tot en met 28 februari. Het project moet gelegen zijn in Vlaanderen of Brussel. Zowel architecten als interieurarchitecten kunnen een project registreren. Deelnemers kunnen zich bovendien inschrijven met meerdere projecten.

Alle info en inschrijven: http://www.devlaamserenovatiedag.be/deelnemer