Doorzoek volledige site
02 maart 2017 | PHILIPPE SELKE

BIMtonic-boek: bestel het nu! (of maak kans op een gratis exemplaar)

Op 21 februari tijdens het BIMtonic-evenement werd  het BIMtonic-boek voorgesteld. Het boek telt meer dan 200 pagina's en doet aan de hand van FAQ's, case study's, een lexicon, bedrijfsvoorstellingen,… de belangrijkste BIM-principes uit de doeken. De publicatie is verkrijgbaar in het Nederlands en het Frans en kost 15 euro (exclusief btw en exclusief verzendkosten).

BIM, een nieuwe manier van ontwerpen, is in de bouwwereld aan een niet te stuiten opmars bezig. Redactiebureau Palindroom en Architectura.be hebben met BIMtonic een portaal opgestart dat ontwerpers wegwijs maakt in de BIM-wereld.

Het BIMtonic-boek werd voorgesteld tijdens het BIMtonic-evenement 21 februari op Batibouw. Een gids die in meer dan 200 pagina’s de grondbeginselen van BIM uit de doeken doet.

Auteurs van het boek zijn de jonge ingenieur Lennert Rasking en architect Bart Decroos die beiden hun bouwkennis weten te koppelen aan een vlotte schrijfstijl. Voor de inhoud van het boek konden zij een beroep doen op een uitgebreid team van BIM-specialisten die hun kennis gedeeld hebben met de twee auteurs en de teksten hebben nagelezen.

Het BIMtonic-boek is vanaf nu verkrijgbaar in het Nederlands en het Frans. Het kost €15 (excl. verzending en btw) en kan per mail besteld worden bij info@palindroom.be.

 

Win een exemplaar!

Architectura.be mag drie exemplaren wegschenken van het BIMtonic-boek. Hoe maak je kans?

 

  1. Schrijf je in op de nieuwsbrief van BIMtonic via www.bimtonic.be (rechts bovenaan in de menubalk)
  2. Bezorg ons het antwoord via mail (info@bimtonic.be) op de vraag “Wie was de keynote speaker op het BIMtonic-evenement op Batibouw?” (tip)

 

Succes!

GERELATEERDE DOSSIERS

GERELATEERDE ARTIKELS