Doorzoek volledige site
20 maart 2017

Niko stelt nieuwe inbouwbel voor kantoorruimtes voor

Niko vervangt zijn Semaphor opbouwdrukknop voor kantoorruimtes door een inbouwversie. Een witte beldrukknop met duidelijke symbolen en kleuren, passend bij de Niko schakelaars en stopcontacten. Niko is de enige fabrikant van schakelmateriaal met zo’n belknop in het aanbod.

Bezet? Wachten? Of binnen? Naast deuren van kantoorruimtes of bij de dokter zie je vaak zo’n beldrukknop hangen. Een opbouwversie. De nieuwe, witte Semaphor beldrukknop van Niko monteer je op een standaard inbouwdoos. Je werkt hem af met een afdekplaat naar keuze. Zo volg je dezelfde lijn als de Niko schakelaars en stopcontacten in de rest van de ruimte. Niko is de enige producent van stopcontacten en schakelaars die een dergelijke beldrukknop aanbiedt.

 

Duidelijke symbolen en kleuren

De knop is voorzien van drie ledlichtjes – elk met een andere kleur – en drie symbolen. Een deurtje met een kruis en rood licht: bezet. Een klok en oranje licht: bezet. Bij een open deurtje en groen licht mag je binnen. De bijbehorende binnenpost is zwart, en heeft dezelfde symbolen. Op 1 binnenpost sluit je maximaal twee beldrukknoppen en één secundaire binnenpost aan.

GERELATEERDE DOSSIERS