Doorzoek volledige site
27 maart 2017

Deuren Xinnix dragen bij tot levenslustige woning

De architectuur van deze woning in Bredene van de hand van Kenneth Sleyter (Al Planning) getuigt van levenslust. Er heerst veel licht en is omgeven door groen. De binnendeuren zonder zichtbaar kader van Xinnix ondersteunen het architecturale van de woning.

Dat een deur niet zomaar een deur is, bewijst de toepassing in deze woning van het Xinnix systeem. Een populaire innovatie in de wereld van de binnendeuren. Ze verbazen keer op keer, zeker bij diegenen die het systeem in de praktijk zien toegepast. Architecten en consumenten zijn er al in grote mate mee vertrouwd.

 

Onzichtbaar wooncomfort

Binnendeuren van Xinnix hebben geen zichtbaar kader, wat ze zo opmerkelijk maakt. Bovendien zijn deze systemen perfect te combineren met de gangbare deurelementen en daardoor heel gemakkelijk te installeren bij nieuwbouw en renovatie. Xinnix deuren laten zich moeiteloos in het interieur integreren, zonder één enkel zichtbaar beslagonderdeel. Vooral subtiel is dat de wand visueel doorloopt over het deurblad, zo kunnen wanden in natuursteen, houtfineer of met een lambrisering belegd worden. Voor wat dit project in Bredene betreft, werden ingewerkte plinten gebruikt, waardoor de deuren mooi in het vlak lopen. Dat levert een sterke visuele eenheid op die tevens massiviteit oproept en het geliefde minimalisme alle eer aandoet.

De deuroplossingen in deze woning demonstreren een ongeziene meerwaarde. Alle overtollige elementen van de klassieke deur werden resoluut geschrapt. Het resultaat is niet zozeer een comfortabele deur, dan wel een architecturaal gegeven die de woning in Bredene net dat ietsje meer geeft

GERELATEERDE DOSSIERS