Doorzoek volledige site
04 april 2017 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Prestigieuze award voor Sentinel Kinetic Advance in UK

Ventilair Group belooft met de lancering van de Sentinel Kinetic Advance S en SX een warmteterugwinnig met optimale energetische prestaties. Men legt daarbij de focus op eenvoud voor de installateur en comfort voor de eindgebruiker.

Deze geavanceerde unit won de CIBSE Building Performance award 2017 voor ‘Energy Efficient Product or Innovation of the Year’. De jury was onder de indruk van de moderne technologie, sterke prestaties en installatiegemak van de unit. Bovendien bestaat het WTW-toestel uit gerecycleerd materiaal.

De nieuwe Advance unit haalt een thermisch rendement van 85% (NBN EN308), is uitgerust met complete G4, M5 of optioneel F7 cassettefilters, 2 ingebouwde vochtsensoren, standaard mogelijkheden voor vraagsturing, een modulerende vorstbescherming tot -20 °C, aangevuld met een resem functies die energie- en installatie-eenvoud tot een hoger niveau brengen. De unit bestaat in luchtvolumes 250m³h en 350m³h bij 200Pa drukreserve.

 

Wifi-module 

De Advance(d) WiFi module is een accessoire voor de Sentinel Kinetic Advance. Plug-and-play, zo eenvoudig brengt u door middel van de optionele WiFi-module een communicatie tot stand met de unit. De module is uitneembaar en compatibel met iOS en Android. De wifiverbinding gebeurt vereist geen bestaand wifinetwerk.