Doorzoek volledige site
05 april 2017 | SOPHIE DE CLERCQ

Steven Massart bereikt finale FEP Professional Photographer of the Year 2017 awards

Illustratie | Steven Massart
Illustratie | Steven Massart

Afgelopen zondag werden de FEP European Professional Photographer of the Year 2017 awards uitgereikt. Steven Massart sleepte een finaleplaats in de wacht met zijn foto van het nieuwe Havenhuis in Antwerpen.

De Europese beroepsvereniging FEP (Federation of European Photographers) ontving dit jaar een 2000-tal beelden uit 25 landen. Daaruit werd Massarts foto geselecteerd. Bovendien bekroonde de jury zijn foto met een onderscheiding.

 

Color Awards

Het is niet de eerste keer dat de foto’s van Massart in het oog springen. Zijn foto’s van de Barco Campus in Kortrijk (Jaspers – Eyers architects) en dezelfde foto van het Havenhuis (Zaha Hadid architects) ontvingen een nominatie bij de Color Awards. Die foto’s werden gekozen uit de meer dan 6000 uitzendingen uit 75 verschillende landen.

Massart: “Uiteraard hadden we die awards toch graag weggekaapt. Dat maakt de drang om het in de toekomst nog beter te doen alleen maar groter. Belangrijker voor mij is toch de erkenning van het constante streven naar een hogere kwaliteit.”