Doorzoek volledige site
07 april 2017

Sleep mooie prijzen in de wacht met jouw BIM-realisatie op A@W

 C3A, BIMplan, N² ’t Kwadraat en WTCB Cluster BIM gaan op zoek naar de beste BIM-realisaties. De winnaars krijgen extra aandacht tijdens de beurs Architect at Work, waar ze ook hun prijs in ontvangst zullen nemen. 

Vele bouwprofessionals in Vlaanderen hebben ongetwijfeld ontwerpen en realisaties met BIM waar ze graag mee uitpakken. C3ABIMplanN² ’t Kwadraat en WTCB Cluster BIM voorzien een leuke prijzenpot en de beste realisaties worden tentoongesteld op de gezamenlijke stand op Architect@Work, 27 en 28 april in Kortrijk.


Bimmen via de Cloud

Deze BIM-wedstrijd focust op BIM-projecten die o.a. uitgewerkt zijn met Autodesk REVIT, waar specifiek de Autodesk Cloud-faciliteiten bij te pas gekomen zijn. Speciale architecturale ontwerpen komen graag in de kijker, maar ook eventuele ingenieuze technische (BIM-) oplossingen. “Iedere Revit-user, zowel via de Revit Full als Revit LT, zou een aantrekkelijk project via Revit LIVE in de cloud kunnen laten renderen tot een interactieve ‘Virtual Reality’ en dit als project indienen (zie deze link voor alle details), maar we kijken vooral ook uit naar projecten waar nieuwe faciliteiten zoals C4R, Recap 360 of Insight 360 bij toegepast werden”, klinkt het bij de organisatoren van de wedstrijd.

Voor elke inzending wordt minstens één synthese-beeld op één blad A1 verwacht, samen met een beknopte omschrijving en verduidelijking van het project met specifiek wat uitleg in verband met de toegepaste Cloud-faciliteit(en) (max. één blad A4). Aanvullend kunnen ook 3D-bestanden (t.e.m. Pano-beelden en LIVE-animaties) ingestuurd worden, die kunnen gepresenteerd worden op Architect@Work en/of op de websites van de organisatoren van deze wedstrijd. Het indienen van de deelnemende projecten is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 21 april 2017.


Prijzenpot

C3A, BIMplan, N² ’t Kwadraat en WTCB Cluster BIM geven een aantal prijzen weg voor de beste zes inzendingen: als eerste prijs een Fujitsu LIFEBOOK U757 (ter waarde van 1400 €), als tweede en derde prijs een BONGO-waardebon van 200 €, maar ook de volgende drie bekomen een BONGO-waardebon van 140 €. 

 

Nominatieprocedure en jury

De organisatie selecteert zes inzendingen als nominatie voor de prijzen. Deze realisaties komen afgedrukt op de stands van C3A, BIMplan, N² ’t Kwadraat en WTCB Cluster BIM terecht op Architect@Work. De uiteindelijke hoofdwinnaars zullen gestemd worden op Architect@Work. Alle bezoekers van de stand krijgen de kans hun stem uit te brengen.

Bekijk alle info over de wedstrijd hier.

GERELATEERDE DOSSIERS

GERELATEERDE ARTIKELS