Doorzoek volledige site
07 april 2017

Vescom lanceert 45 nieuwe kleuren transparante, akoestische gordijnstoffen

Carmen Illustratie | Vescom
Formoza Illustratie | Vescom

Vescom lanceert 3 nieuwe gordijnstoffen: Carmen, Marmara en Formoza. De dessins hebben ieder een eigen karakter, kleurenpalet en sfeer. Ondanks hun transparantie en minimale gewicht hebben de stoffen een geluidsabsorptie van alphaw 0.5 en 0.6. Formoza en Marmara zijn kamerhoog.

Carmen, Marmara en Formoza absorberen tot 5 keer meer geluid dan gebruikelijke transparante gordijnstoffen. De uitstraling van de 3 dessins is licht, transparant, fris en helder. De stoffen voegen zich naar de ruimte.

 

Kamerhoog

Formoza is sportief, speels en grafisch, met 12 heldere frisse kleuren. Marmara heeft een zachte textieluitstraling, met maar liefst 24 warme natuurlijke tonen. Marmara is door de glans aan de achterzijde tweezijdig te confectioneren. Carmen (9 kleuren) heeft een architectonische rib met een subtiele glans. Formoza en Marmara zijn kamerhoog en daardoor naadloos te confectioneren.

 

Transparant, brandwerend en akoestisch

Carmen, Marmara en Formoza hebben ondanks hun transparantie en minimale gewicht een geluidsabsorptie van alphaw 0.5 en 0.6. Het gebruik van deze gordijnstoffen verkort de nagalm, dempt geluid en verbetert de verstaanbaarheid in projectomgevingen zoals kantoorruimtes, vergaderzalen, restaurants, hotellobby’s of multifunctionele zalen. De stoffen zijn brandwerend en voldoen aan de strengste Europese norm voor openbare gebouwen (B1 volgens DIN 4102).

 

Breed programma

De dessins worden toegevoegd aan binder curtain 03. De collectie gordijnstoffen bestaat uit uni's, dessins, black outs, dim outs en (akoestische) transparanten. De stoffen zijn licht- en kleurecht, brandwerend en veilig, functioneel, duurzaam en in vele gevallen wasbaar op hoge temperaturen en Oeko-Tex gecertificeerd.

GERELATEERDE DOSSIERS