Doorzoek volledige site
07 april 2017

Franke pakt uit met een trio keukenkranen van robuust massief RVS

Atlas Illustratie | Franke
Gaia Illustratie | Franke
Centinox Illustratie | Franke

Kraanwerk van massief roestvrij staal (ook wel RVS of inox genoemd), wint aan populariteit. Daarom komt de Zwitserse fabrikant Franke op de proppen met 3 nieuwe keukenkranen van robuust massief RVS: Centinox, Atlas en Gaia.

Gaia

Bij Gaia staan de kraanuitloop en de bedieningshendel dwars op het kraanlichaam. Dat de bedieningshendel zich bovenaan het kraanlichaam bevindt, evenwijdig met de kraanuitloop, versterkt de strakke belijning. Door de hoge inplanting van de kraanuitloop laten hoge recipiënten zich gemakkelijk vullen. Het kraanwerk Gaia is verkrijgbaar met een zwenkbare of met een uittrekbare uitloop.

 

Atlas

De keukenkraan Atlas verbindt kloek massief roestvrij staal met afgeronde, vloeiende vormen. De hoge uitloop maakt dat je ook hoge potten met het grootste gemak vult. De eengreepsmengkraan is beschikbaar met een zwenkbare uitloop of voorzien van een uittrekbare uitloop – handig om bijvoorbeeld sla te spoelen.

 

Centinox

Het is het hoge, hoekige kraanlichaam in combinatie met de boog van de uitloop waarmee Centinox zich tot blikvanger kroont. Deze keukenkraan met beweegbare uitloop combineert massief RVS en zwart neopreen, een materiaal dat over antibacteriële eigenschappen beschikt en geschikt is voor direct contact met voedingswaren. De hoge uitloop is extra handig om hoge potten te vullen. Centinox is ook verkrijgbaar met een forse vaste horizontale uitloop van massief RVS.

 

RVS

Met eigenschappen als hygiënisch, hittebestendig, slijtvast en onderhoudsvriendelijk is massief RVS een aanrader voor de keuken. Het gladde poriënvrije oppervlak verhindert vuildeeltjes om zich vast te hechten, wat zorgt voor meer hygiëne. Massief inox is hittebestendig en geeft ook bij sterk wisselende temperaturen geen krimp. Massief RVS is robuust en nauwelijks gevoelig is voor slijtage. Dat vertaalt zich in een lange levensduur. Het materiaal is bovendien volledig recycleerbaar.

De aanbevolen verkoopprijs van Centinox, Atlas en Gaia begint respectievelijk vanaf €642, €438 en €407 - exclusief 6 of 21% btw. Voor meer informatie of het adres van een verkooppunt in je buurt kan je surfen naar www.franke.be, bellen naar 054 31 01 11 of een bezoek brengen aan de showroom van Franke op de Ringlaan 10 te Ninove.

GERELATEERDE DOSSIERS