Doorzoek volledige site
10 april 2017 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Artnovion biedt oplossingen in akoestiek met ruimte voor creativiteit

De Portugese fabrikant Artnovion brengt een nieuwe generatie akoestische panelen op de markt: een trendy collectie die zeer hoge akoestische prestaties leveren en ruimte bieden voor creativiteit. De akoestische panelen worden in België verdeeld door Very Fine Solutions.

"De mensen van Artnovion worden gedreven door hun passie voor akoestiek", zegt Martine Driesen. "Met een getalenteerd team werken zij hard om een serie producten te ontwikkelen met hoge akoestische prestaties en unieke visuele effecten."

 

Eeuwenoude traditie

De productie van Artnovion is gevestigd in de streek rond Porto, de bakermat van de meubelkunst in Portugal. Generaties lang heeft men zich gespecialiseerd in het bewerken van hout, het stofferen van meubels en het afwerken tot hoogwaardige producten. "Deze eeuwenoude traditie reflecteert zich in de kwaliteit van de Artnovion panelen", weet Martine Driesen

 

Onafhankelijk getest

Een uitgebreide reeks aan absorbers en diffussers garanderen een optimale akoestiek. Elk Artnovion product wordt onafhankelijk getest op zijn akoestische prestataties, alsook op gebied van brandveiligheid.

Het gamma ‘Architecture & Engineering’ voldoet aan de Europese normen inzake brandveiligheid en kan worden toegepast in openbare gebouwen, de zorgsector en publieke ruimtes zoals concertgebouwen, hotels, restaurants,…

 

App voor architecten

Samen met Stanford University ontwikkelde Artnovion de Impulso APP voor architecten. Hiermee kan je op eenvoudige wijze de nagalmtijd meten en de juiste akoestische panelen voor jouw project bepalen.

GERELATEERDE DOSSIERS