Doorzoek volledige site
18 april 2017

Print Acoustics/Triplaco houdt vernieuwde collectie boven de doopvont op A@W

Illustratie | Dennis De Smet
Illustratie | Print Acoustics
Illustratie | Print Acoustics
Illustratie | Print Acoustics
Illustratie | Print Acoustics

Print Acoustics biedt een gepaste oplossing voor geluidsproblemen in auditoria, vergaderruimtes en kantoren, scholen, zorginstellingen, sportcentra, horecatoepassingen, etc. “Met onze geperforeerde houten akoestische panelen dempen we het geluid, waardoor de storende nagalm verdwijnt,” vertelt division manager Kristoff Ver Eecke. Op Architect at Work toont Triplaco een vernieuwde en uitgebreide collectie met meer dan 30 verschillende versies. 

Onze hedendaagse bouw- en inrichtingsstijl wordt gekenmerkt door een strak, minimalistisch design, harde materialen en open binnenruimtes. Een dergelijk ontwerp kan een probleem vormen voor wie een aangename binnenakoestiek wil realiseren.  Architecten, studiebureaus en interieurdesigners moeten dan ook van bij hun ontwerp op zoek naar oplossingen om de akoestiek in een gebouw te optimaliseren.

 

Geperforeerde houten akoestische panelen

Print Acoustics biedt een gepaste oplossing voor geluidsproblemen in auditoria, vergaderruimtes en kantoren, scholen, zorginstellingen, sportcentra, horecatoepassingen enz. “Met onze geperforeerde houten akoestische panelen dempen we het geluid, waardoor de storende nagalm verdwijnt”, vertelt division manager Kristoff Ver Eecke. “Deze panelen bestaan uit een kern in zwarte waterwerende MDF, een akoestisch dempend glasvlies en een bovenlaag in Print HPL van Abet Laminati, fineer, lak of geweven textiel.” Alle panelen worden ‘in-house’ ontwikkeld en geproduceerd. Ze worden uitvoerig getest in een nagalmkamer van een onafhankelijk akoestisch labo, vooraleer ze in de markt gezet worden.

 

“Onder de noemer Flex Acoustics stellen we ook een reeks innovatieve, kras- en stootvaste geluidsabsorberende oplossingen voor gebogen wanden en elementen voor.”

 

Vernieuwde collectie

Het gamma omvat vandaag 14 verschillende types. Bij Print Acoustics hebben ze echter de laatste maanden niet stil gezeten en presenteren ze op de beurzen Architect@Work Kortrijk (stand 83) en Luik (stand 71) alsook op de internationale vakbeurs Interzum (hal 10.2, stand G041) een vernieuwde en uitgebreide collectie met meer dan 30 verschillende versies, wat meer dan een verdubbeling van het huidige gamma betekent.

“Onder de noemer Flex Acoustics stellen we ook een reeks innovatieve, kras- en stootvaste geluidsabsorberende oplossingen voor gebogen wanden en elementen voor”, leg Kristoff Ver Eecke uit. “Verder geeft de stand een beeld van ons voorraadprogramma met 539 verschillende Abet Laminati-referenties en zetten we de revolutionaire Polaris met z’n ultra matte, kras- en stootvaste, antifingerprint oppervlaktestructuur in de kijker.”

GERELATEERDE DOSSIERS