Doorzoek volledige site
18 april 2017

Sto-Ecoshapes: hyperpersonaliseerbaar, dun, onderhoudsarm en duurzaam

Illustratie | Sto

Sto zag de afgelopen twee jaar een verdubbeling in de vraag naar harde bekledingen. Het gaat dan voornamelijk om keramische steenstrippen en tegels. Daarbij worden ook steeds vaker strakke sierpleisters gecombineerd met bakstenen en steenstrippen. Om aan die trend tegemoet te komen lanceert Sto een nieuw gamma: de Sto-Ecoshapes. Deze steenachtige strippen zijn hyperpersonaliseerbaar, dun, onderhoudsarm en duurzaam.

Volledig personaliseerbaar

De nieuwste generatie steenstrippen is beschikbaar in verschillende vormen, kleuren en structuren. De vorm kan zowel lang en smal (60 x15 cm) als vierkant (30 x 30 cm) zijn of elke vorm die daartussen ligt. Ook ronde en gebogen gevelelementen zijn perfect mogelijk. Zo kan er voor ieder project een unieke gevel worden ontworpen die perfect past bij de woning en de omgeving.  

Doordat er met hele dunne steenstrippen (4 tot 8 mm) gewerkt wordt, bieden de Sto-Ecoshapes de esthetische en productspecifieke kwaliteiten van traditioneel keramisch metselwerk zonder de nadelen ervan. Zo is er meer ruimte voor gevelisolatie, is het productieproces veel milieuvriendelijker en zijn zowel het transport als de installatie efficiënter en energiezuiniger.

 

Bezoek Sto op Architect@work Kortrijk, stand nr.238

 

GERELATEERDE DOSSIERS