Doorzoek volledige site
18 april 2017

Beldeco: natuursteentegels met de charme van weleer

Illustratie | Beltrami
Illustratie | Beltrami
Illustratie | Beltrami

Kleurrijke retropatronen zijn weer trending. Door de kleine natuursteentegels uit de Beldeco-reeks in fiverse formaten, materialen, kleuren, texturen en structuren met elkaar te combineren, creëer je een creatief spel dat het interieur een bijzondere, unieke, trendy en karaktervolle uitstreling schenkt. Beltrami haalde zijn inspiratie bij de patroontegels die bijzonder populair waren in herenhuizen en publieke gebouwen tijdens de belle époque.

De Beldeco-tegels kunnen aangewend worden als vloerbekleding: volledig ofwel gedeeltelijk als eyecatcher. Het resultaat: een frisse vintage look die perfect past binnen de huidige revival van de Scandinavische stijl. 

 

Beldeco Standaard

Deze vierkante natuursteentegeltjes in formaat 19,7x19,7 cm zijn beschikbaar in een vaste reeks van 28 materialen en in 2 bijzondere afwerkingen. Antico, die een eerder verourder look weerspiegelt, en de gloednieuwe Diamante-afwerking voor een uiterst matte feeling. Gekalibreerd op een dikte van 1,2 cm en 1,5 cm, waardoor ze uiterst geschikt zijn voor renovatieprojecten. 

 

Beldeco Maatwerk

Op vraag van de klant ontwikkelt Beltrami natuursteentegels in diverse op maat gekozen materialen, diktes, afwerkingen, kleuren, formaten, etc.

In het gloednieuwe Stonelab (opening april 2017!) van Beltrami worden de tegels verzaagd en bewerkt uit natuursteenplaten in het gewenste formaat en met de zelf gekozen oppervlaktebehandeling. Op die manier kan er eindeloos gecombineerd worden in motieven, formaten en afwerkingen: van hexagons, driehoekjes, over visgraatmotieven, tot een mix match van kleine en grote tegels. En dat in een eigen of bestaand vloerpatroon. 

GERELATEERDE DOSSIERS

GERELATEERDE ARTIKELS