Doorzoek volledige site
25 april 2017 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Beltrami lanceert Beldeco, natuursteentegels met de charme van weleer

Kleurrijke retropatronen zijn weer trendy. Door de kleine natuursteentegels uit de Beldeco-reeks van Beltrami in diverse formaten, materialen, kleuren, texturen en structuren met elkaar te combineren, creëer je een creatief spel dat het interieur een bijzondere, unieke, trendy en karaktervolle uitstraling geeft.

Beltrami haalde haar inpiratie bij de patroontegels die bijzonder populair waren in herenhuizen en publieke gebouwen tijden de Belle Epoque. De Beldeco-tegels kunnen gebruikt worden als vloerbekleding: volledig ofwel gedeeltelijk als eyecatcher. Het resultaat is altijd een frisse vintage look die perfect passt binnen de huidige revival van de Scandinavische stijl.

 

Standaard en op maat

Beltrami stelt zowel een standaardcollectie als mogelijkhednen op maat voor. In het maatwerk kan men kiezen uit verschillende materialen, diktes, afwerkingen, kleuren, formaten, ... In het gloednieuw Stonelab van Belgrami worden de tegels gezaagd uit natuursteenplaten en bewerkt. Op die manier kan eindeloos gecombineerd worden in motieven finishes en formaten. Van hexagons, driehoekjes over vistraatmotieven tot een mix van kleine en grote tegels.

In het staandaardgamma hebben de tegels een afmeting van 19,7 x 19,7 cm en ze zijn 1,2 cm of 1,5 cm dik. Er zijn twee afwerkingen beschikbaar: antico, die eerder een verouderde look geeft, en diamante, voor een uiterst matte feel.