Doorzoek volledige site
26 april 2017 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Ontdek Xentro Technology van Recticel op Architect@Work

Recticel Insulation lanceert nieuwe, revolutionaire oplossingen die u nog beter ondersteunen. Met Xentro® technology in PU-hardschuimplaten isoleert u beter dankzij de uitmuntende lambdawaarde van 0,019 W/mK. Zo heeft u onbeperkte ruimte voor uw projecten. Bezoek Recticel Insulation op Architect@Work in Kortrijk Xpo op 27 en 28 april (stand 132) en maak kennis met Xentro® technology.

"Met Xentro® technology keren we terug naar de oorsprong van PU-hardschuim. Zo hebben we de microcelstructuur en de celgeometrie van het schuim geoptimaliseerd. Dit leidt tot nóg stabielere, intercellulaire verbindingen. Alles samen maakt dat we nu een lambdawaarde van 0,019 W/mK bereiken, een uiterst goede isolatiewaarde voor PU-hardschuimplaten", zegt Ralf Becker, Group General Manager Insulation.

Met Xentro® technology in PU-hardschuimplaten isoleert u ruim 13% beter dankzij de lambdawaarde van 0,019  W/mK. Deze verbetering van de thermische isolatie met 13% is berekend in vergelijking met de gebruikelijke waarde van 0,022 W/mK voor PU-hardschuimplaten binnen spouw- en vloertoepassingen.

 

Betrouwbaarheid boven alles

Zoals alle producten bij Recticel, worden isolatieplaten met Xentro® technology uitvoerig getest in alle mogelijke omstandigheden. Deze Xentro® isolatieplaten worden vervaardigd in een productieomgeving die aan de ISO 9001:2008 en ISO 14001:2004 normen voldoet.

 

Onbeperkte ruimte voor vernieuwende projecten

Als architect wilt u alleen het allerbeste voor uw project. Vooruitstrevende architectuur heeft nood aan vooruitstrevende en innovatieve oplossingen, waarbij u niet wenst in te boeten op design of creativiteit. Kies daarom bewust voor kwaliteitsvolle oplossingen met  een lange levensduur. De nieuwe oplossingen met Xentro® technology bieden u die garanties. Hiermee isoleert u maximaal met ultradunne isolatieplaten terwijl u weinig ruimte inneemt. Zo heeft u onbeperkte ruimte voor uw projecten.

 

Hoogtechnologische isolatieoplossingen

Recticel Insulation lanceert de oplossingen Eurowall® Xentro® en Eurofloor Xentro®, beide met een lambda isolatiewaarde van 0,019 W/mK. Xentro® technology staat voor een geavanceerde, nieuwe generatie PU: extra efficiënt en compact. De combinatie van een  PU-kern in Xentro® technology met kwalitatieve, gasdichte bekledingen maken Eurowall® Xentro® spouwisolatie en Eurofloor Xentro® vloerisolatie tot hoogperformante isolatieoplossingen.

Bezoek Recticel Insulation op Architect@Work in Kortrijk Xpo op 27 en 28 april (stand 132) en maak kennis met Xentro® technology.