Doorzoek volledige site
11 mei 2017 | MICHEL VAN DEN BOSCH

CWS lanceert ObjectLine nu ook in Belux

Objectline is de nieuwe dispenserlijn van CWS bestemd voor nieuwbouw, projecten en  renovatie en heeft een uniek aanpasbaar design. De hygiënische oplossingen in roestvrij staal (AISI304) van de ObjectLine hebben een afgeronde vorm, die doorloopt in de aanslui­tende roestvrijstalen achterwand, waardoor elk letselrisico wordt vermeden. Zijn robuuste constructie en het aanpasbare design geven de Objectline ook bij bedrijfsarme belasting een onopvallende elegantie.

Met name bij renovaties of uitrusting achteraf van was­ruimtes in kantoren of openbare wasruimtes in de industrie, luchthavens, stations of sporthallen, waar stabiliteit, aanpasbaar design, eenvoudige hantering en montage belangrijk zijn, is de reeks ObjectLine perfect op haar plaats. Ook bij de ObjectLine werd, zoals bij de andere CWS reeksen, de uniformiteit van de verbruiksmaterialen behouden.

In de ObjectLine reeks zitten onder andere een aantal spiegelkastmodules als tevens dispensers voor inbouw en achterbouw oplossingen, en combinatieverdelers met papiermand en zeepdispenser (inbouw).

 

Design wasruimte wordt niet gestoord

Door de automaat voor katoenrollen, papieren handdoekjes of zeepschuim dispenser achter een spiegel of in een kast te monteren, in combinatie met een geïntegreerde papiermand, kan het design van de was­ruimte ongestoord blijven, zoals de ontwerper het bedoeld heeft. Tegelijk wordt met de ObjectLine perfect voldaan aan de hygiënische vereisten van een moderne wasruimte. De bezoeker herkent de bedieningselementen, maar wordt niet afgeleid van de werking van de wasruimte.