Doorzoek volledige site
17 mei 2017

Wie volgt Robbrecht en Daem architecten en denc!-studio op?

In 2013 wonnen Robbrecht en Daem architecten en denc!-studio de eerste Jo Crepain Prijzen. Op donderdag 22 juni 2017 komt u tijdens een feestelijke uitreiking in de aula van de UGent te weten wie hen opvolgt. Er worden Prijzen uitgereikt voor Beloftevol Startend Architectenbureau en Innovatief Architectenbureau. Voor het eerst wordt er ook een Carrièreprijs uitgereikt.

Met deze Prijzen wil NAV architecten aanmoedigen die voortrekkers zijn op het vlak van architectuur, een uitgekiende bedrijfsvoering én maatschappelijk engagement. De Prijzen keren voortaan elke twee jaar terug. Samen met met het Architectencongres vormen ze voor de architectensector dé netwerkevents bij uitstek.

 

Key Note Speaker: Piet Goddaer (Ozark Henry)

Piet Goddaer heeft iets met ruimte, en wat die ruimte doet met mensen. In relatie tot muziek bepleitte hij bij Google in New York de revolutionaire Auro 3D-technologie, die muziekbeluisteraars de ruimtelijke ervaring en emotionele impact van een live-uitvoering bezorgt. Maar volgens hem heeft architectuur - zijn grootste inspiratiebron - een minstens even grote emotionele impact als muziek.

 

Exclusief voor NAV-leden

Deze avond is exclusief voor NAV-leden. De deelnameprijs is 35 euro excl. btw. Hierin zijn inbegrepen een spetterend spektakel, een verzorgde publicatie en een uitgebreide netwerkreceptie. Let wel, het aantal plaatsen is beperkt. Enkel personen in het bezit van een schriftelijke bevestiging worden toegelaten.

 

Praktische info kan u hier raadplegen.