Doorzoek volledige site
17 mei 2017 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Unseen brengt rust in toiletruimtes en badkamers

De badkamer is dé plek bij uitstek om tot rust te komen. Potier Stone heeft dat goed begrepen en komt met een bijzonder product op de markt. Unseen is een drukplaat in natuursteen. Wereldwijd is dit een uniek concept en vormt het de perfecte luxueuze afwerking voor de badkamer of het kleinste kamertje.

De uitstraling is daarbij zeer belangrijk, kiezen voor natuursteen is dan ook een logische stap. Natuursteen heeft een authentieke en tegelijkertijd elegante look en is te verkrijgen in alle mogelijke afmetingen. Het maakt een geheel net dat tikkeltje luxueuzer en maakt de ruimte, hoe klein die ook is, uniek. De badkamer en het toilet verlenen zich als de perfecte ruimtes voor dit materiaal. Een toilet kan bijvoorbeeld tegen een prachtige natuurstenen wand hangen en er meteen een heel stuk fraaier uitzien. Toch blijft er steevast één onvermijdelijke, plastic stoorzender over: de drukplaat om het toilet door te spoelen. Die is namelijk nooit elegant, luxueus of hip. Potier Stone, hét natuursteenbedrijf uit Maldegem, ging de uitdaging aan om hiervoor een oplossing te zoeken. Het resultaat? Unseen!

 

Aan beide zijden drukken

De gloednieuwe drukplaat is geschikt als spaarspoeltoets: je kan aan beide kanten op de plaat drukken, voor zowel een grote als een kleinere spoeling. De plaat kan in alle soorten natuursteen gemaakt worden: arduin, marmer, kalksteen, leisteen, basalt, blauwsteen, keramiek, (kwarts)composiet, ... Zo kan er op zoek gegaan worden naar een bijzonder patroon of een sprekende ader in bijvoorbeeld marmer.

 

Less is more

Eenvoud siert, dus ook bij Unseen geldt het motto less is more. De drukplaat bestaat uit een eenvoudig, egaal oppervlak in vlakbouw met doorlopend motief en een voeg van slechts 2 mm. Het is één mooi geheel met de achterwand, zonder naden of randen en zonder extra knoppen of toetsen. Door een zachte druk op de plaat treedt de spoelbak van het toilet meteen in werking. Net zoals bij de klassieke drukknop: zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk, maar dan in een mooier jasje.

GERELATEERDE DOSSIERS