Doorzoek volledige site
18 mei 2017 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Architecturelabs is inspiratieplatform rond gevelplaten

SVK lanceert de website www.svkarchitecturelabs.com. De nieuwe site focust momenteel volledig op het gevelplatenverhaal van SVK. Hiermee wil SVK het esthetische aspect en de toepassingsgebieden van gevelplaten beter onder de aandacht brengen bij architecten.

Architecten vormen voor SVK een belangrijke schakel in de keuze van materialen voor een bepaalde werf. Het is daarom belangrijk om al in het inspiratieproces van een project aanwezig te zijn.

 

Moodboard

Via een inspiration moodboard op de nieuwe website probeert SVK op een creatieve manier hierop in te spelen. Dat door natuurlijke en herkenbare elementen te koppelen aan de beschikbare kleuren in het assortiment.

Daarnaast wil SVK architecten ook actief uitnodigen om mee te denken over het gevelplatenverhaal. "De gevelplaten hebben een zeer breed toepassingsgebied en oneindig veel creatieve mogelijkheden", klinkt het bij SVK. "Graag zitten we daarom met architecten rond de tafel om te kijken hoe wij hen kunnen helpen in de realisatie van hun projecten."

GERELATEERDE DOSSIERS