Doorzoek volledige site
24 mei 2017 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Modulaire buitenpost vervangt eindeloze rij beldrukknoppen

Modulaire buitenpost vervangt eindeloze rij beldrukknoppen Illustratie | Niko
Modulaire buitenpost vervangt eindeloze rij beldrukknoppen Illustratie | Niko
Modulaire buitenpost vervangt eindeloze rij beldrukknoppen Illustratie | Niko

De modulaire inbouwbuitenposten van Niko: flexibele buitenposten met oog voor design, ontworpen voor bouwprojecten tot 256 wooneenheden. Met de kant-en-klare video- en audiosets hebben eindgebruikers meteen een complete oplossing. Met de 8 modules stelt de installateur een buitenpost samen die helemaal afgestemd is op wat de bouwheer vraagt. En door middel van de Niko configuratiesoftware wordt alles in een oogwenk geprogrammeerd.

De videobuitenpost bestaat uit een camera, audio-, display- en codeslotmodule. De kant-en-klare audiobuitenpost is standaard opgebouwd uit een audio-, display- en codeslotmodule. Via het lcd-display en de codeslotmodule vindt de bezoeker snel de naam of het appartementsnummer van de bewoner terug. Het startscherm van het display configureer je volledig op maat. De frontplaat is gemaakt van hoogwaardig geborsteld en roestvrij staal.

 

Zelf samen te stellen

Zelf een buitenpost samenstellen? Je combineert tot 6 modules in 1 buitenpost. Met de audiomodule activeer je een deuroproep, voer je een gesprek en open je de deur. De domecamera toont de bezoekers overdag, ‘s nachts, bij tegenlicht én bij sterk contrast altijd in een uitstekende beeldkwaliteit. Via de 3 toetsen van het display ga je heel gemakkelijk door de alfabetische bewonerslijst. Met het codeslot zoek je op nummer van de wooneenheid.

 

Uitbreidingsmogelijkheden

De transponderlezer beveiligt het gebouw met kaarten of sleutels. De module voor het huisnummer, de gebouwnaam en andere informatie blijft dag en nacht branden. Het centrale beeldgeheugen in de verdeelkast slaat de beelden van de camera op en stuurt ze versleuteld door naar de binnenpost van de opgeroepen wooneenheid.

Toch liever een belpaneel? Dat kan, met de optionele postkastoplossing.

GERELATEERDE DOSSIERS