Doorzoek volledige site
31 mei 2017 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Washroom Information Service beheert dispensers

Met de Washroom Information Service zorgt CWS ervoor dat u op één centraal punt alle dispensers van uw was- en toiletruimtes kan beheren.

Het is erg vervelend als een handdoekdispenser leeg is of op storing staat. Daarom is CWS op zoek gegaan naar een oplossing voor dit probleem wat in fases in de markt wordt geïntroduceerd.

 

Voordelen Washroom Information Service (WIS)

  • Real-time verbinding met de handdoekautomaat.
  • Gegevens worden omgezet in functionele data en per sms, e-mail en een webportal doorgestuurd naar het schoonmaakbedrijf.
  • De situatie waarin toiletgebruikers hun handen niet kunnen drogen tot 0% wordt gereduceerd.
  • Gegevens worden opgeslagen, waardoor met periodieke rapportages een efficiënter schoonmaakmodel kan worden opgesteld.

 

Real-time verbinding

Met het Washroom Information Service (WIS) wordt een real-time verbinding met de Paradise Dry Slim tot stand gebracht. Gegevens worden omgezet in functionele data en per sms, e-mail en een webportal doorgestuurd naar het schoonmaakbedrijf. De dienstdoende medewerker kan meteen reageren. De situatie waarin toiletgebruikers hun handen niet kunnen drogen wordt tot 0% gereduceerd. De schoonmaakmedewerker krijgt namelijk al een melding als de handdoekrol nog niet geheel verbruikt is. Bovendien worden de gegevens opgeslagen, waardoor met periodieke rapportages een efficiënter schoonmaakmodel kan worden opgesteld.

 

Nog meer voordelen...

  • De klant ervaart een schoon en goed toegerust toilet én het schoonmaakbedrijf weet waar een handdoekrol verwisseld moet worden en waar niet. Dit levert tijdwinst in de schoonmaakrondes op.
  • CWS krijgt storingen direct door en bovendien weet CWS exact waar deze zich bevinden. Wij kunnen onze dienstverlening nog beter inrichten en u en het schoonmaakbedrijf optimaal van dienst zijn.
  • Efficiëntere inrichting van het schoonmaakmodel. De schoonmaakpartner kan een aantal essentiële zaken zoals bezettingsgraad en het aantal schoon te maken vierkante meters op werkelijkheid calculeren.
  • Het is exact duidelijk wat het aantal handdoekdispensers bij u is. Ook bij inkrimpingen of uitbreidingen die eventueel in de toekomst plaatsvinden.

 

Informatie-overdracht

De lange termijn rapportages zijn qua frequentie naar wens instelbaar (dag, week of maand) en geven onder andere inzage in het gebruik van de dispenser, het rollenverbruik, het aantal defecten en storingen, de gebouwbezetting en de reactietijd van het wisselen van de rol. Met deze informatie wordt het bestaande (schoonmaak)model efficiënter gemaakt. Een floorplan met daarop de status van alle handdoekdispensers zorgt voor gerichte actie. Visuele checks zijn in het vervolg overbodig. Ook bestaande, bij u aanwezige (mechanische) Paradise Dry Slim dispensers kunnen worden voorzien van WIS.

GERELATEERDE DOSSIERS