Doorzoek volledige site
19 juni 2017 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Desco volgt trend van donkere badkamer

De eeuwige witte badkamer krijgt concurrentie. Uit gedurfde hoek, want zwarte accenten duiken steeds meer op. Met de nieuwe kraan Nordica en de nieuwe radiator Block vult sanitairspecialist Desco de donkere trend alvast elegant in.

Wit en zwart zijn klassiekers in het interieur. Maar waar de badkamer lang vasthield aan een frisse, pure witte look, lijkt het tij nu gekeerd: donkere baden, waskommen, kranen en radiatoren komen steeds meer voor. Ook kleuren de muren en tegels vaker zwart, voor een geborgen en zalig luxegevoel.

 

Discreet de aandacht trekken

Met de kranenreeks Nordica brengt Desco instant inspiratie. De matte zwarte look trekt de aandacht, maar is tegelijk discreet. Ook het design is sober en strak, en surft zo makkelijk mee op de verschillende interieurtrends. Naast de rechte uitvoering heeft deze uitgebreide reeks een meer afgeronde versie, Nordica Soft. Voor het gastentoilet is er een mat zwarte koudwaterkraan voor de handenwasser.

 

Strakke radiator

Voor een donker accent aan de muur tekent de nieuwe radiator Block. Ritmisch opgebouwd uit strakke, hoekige horizontale buizen geeft hij de badkamer extra cachet én extra ruimte. Bovendien past hij met zijn subtiele elegantie in elke omgeving.

GERELATEERDE DOSSIERS