Doorzoek volledige site
19 juni 2017 | MICHEL VAN DEN BOSCH

MyHOME lanceert domotica voor hotels

MyHOME presenteert een nieuw gamma met producten, die zowel voor hotels, als residentiële projecten kunnen gebruikt worden.

Van in de hotelkamer kan via een bediening de signalisatie aangestuurd worden om aan te duiden dat de hotelgast niet wil gestoord worden of dat men bezig is met de opmaak van de kamer. Er is ook een versie met geïntegreerde badgelezer om de deur te openen.

 

Thermostaat met display


 De nieuwe thermostaat meet en visualiseert de temperatuur in de hotelkamer. Het apparaat is tevens uitgerust met een aansluiting voor een raamcontact, zodat bij een open raam de thermostaat automatisch naar een ecotemperatuur schakelt.

Buiten het gebruik in hotelkamers kan deze thermostaat ook gebruikt worden bij een domoticasysteem in een standaard woning voor het regelen van de temperatuur.

 

Acht toetsen

De zeer compacte bediening met acht toetsen vormt de ideale oplossing voor het bedienen van verlichting, rolluiken en scenario’s. Het toestel is volledig vrij programmeerbaar.

De installateur kan bv. acht lichtpunten schakelen of dimmen, maar ook een combinatie maken van verschillende functies, bv. vier lichtpunten + twee rolluiken.

 

Kaartlezer

Via de kaartlezer kan de hotelgast met zijn kaart heel eenvoudig scenario’s activeren. Bij het betreden van de kamer worden bv. automatisch alle lichten gestuurd en wordt de verwarming opgezet. Bij het verlaten van de kamer wordt een “alles uit” functie geactiveerd.

De lezer werkt met kaarten van 45 tot 54 mm (ISO-formaat) en is uitgerust met retroverlichting, zodat deze makkelijk vindbaar is in het donker.

GERELATEERDE DOSSIERS