Doorzoek volledige site
20 juni 2017

Nieuwe sectionale poort ontworpen voor snelheid, veiligheid en energiebesparing

Illustratie | ASSA ABLOY entrance systems
Illustratie | ASSA ABLOY entrance systems
Illustratie | ASSA ABLOY entrance systems

ASSA ABLOY Entrance Systems introduceert zijn snelste sectionale poort ooit. De ASSA ABLOY OH1042S heeft een operationele snelheid die vier keer hoger is dan die van een standaard uitvoering.  

De nieuwe ASSA ABLOY OH1042S werd ontwikkeld voor ondernemingen die hun goederenstroom willen organiseren met snel openende en sluitende sectionale poorten. De vraag van klanten naar snelle, flexibele en efficiënte ingangen en naar grotere energiebesparingen neemt toe. Daarom werd een poort ontwikkeld die beantwoordt aan de vereisten op de werkvloer.

“We zijn bijzonder verheugd over de lancering van de nieuwe ASSA ABLOY OH1042S”, aldus Kaj SÇ¿ndergaard, product manager voor industriële poorten bij ASSA ABLOY Entrance Systems. “Niet alleen bieden we een antwoord op de marktvraag, maar we tonen ook de vindingrijkheid en innovatie waarvoor ASSA ABLOY bekend staat.”

 

Snel en veilig

Met een openingstijd van één meter per seconde houdt deze sectionale poort bedrijven in beweging. Tocht en stof worden gereduceerd wat het comfort op de werkvloer ten goede komt. De snelheid verbetert de veiligheid door een vermindering van het aantal botsingen, en dankzij een fotocelsensorsysteem kunnen gebruikers erop vertrouwen dat de poort onmiddellijk stopt wanneer zich een obstructie in de opening bevindt.

 

Energie besparen en kosten reduceren

Snelheid zorgt ook voor minder energieverliezen bij het openen van de poort. Met meer controle over de binnentemperatuur wordt het energieverbruik verlaagd en worden besparingen gerealiseerd – de nieuwe OH1042S reduceert energiekosten met 12% in vergelijking met de OH1042P[1]

 

Flexibiliteit voor iedere onderneming

De ASSA ABLOY OH1042S kan optimaal worden geconfigureerd voor gebruik in elke onderneming. Met duizenden configuraties, van vensters tot traceeropties tot afmetingen en kleuren, is deze poort voldoende flexibel om in een grote variatie aan werkplekken te kunnen worden toegepast.

De ASSA ABLOY OH1042S verbetert het comfort op de werkplek, wat resulteert in een hogere productiviteit en een veilig gevoel. Helemaal volgens de belofte van ASSA ABLOY Entrance Systems is dit een complete toegangsoplossing.

 

[1] Een open/sluitsnelheid van 1,00 m/s voor de nieuwe OH1042S, in vergelijking met de 0,25 m/s bij de OH1042P, resulteert in een besparing van 21,6 seconden van de 180 seconden openingscyclustijd van de OH1042P (voor een poorthoogte van 3,6 m). Dit is een besparing van 12% in totale cyclustijd, wat een energiekostenbesparing van 12% betekent per openingscyclus voor de nieuwe OH1042S in vergelijking met de OH1042P.

GERELATEERDE DOSSIERS