Doorzoek volledige site
21 juni 2017

Caparol introduceert nieuwe houtverf CapaWood Intact

CapaWood Intact Illustratie | Caparol
Capawood Intact Primer Illustratie | Caparol
Capacryl Aqua Venti Illustratie | Caparol

Caparol ontwikkelde de houtverf om houten oppervlakten langdurig te beschermen tegen extreme weersomstandigheden. Capawood Intact is een tweelagig verfsysteem dat bestaat uit één primerlaag en één afwerkingslaag.

Tuinhuisjes dakranden of schuttingen krijgen in België pittige weersomstandigheden te verwerken. Regen, winterse weerslag, wind of zon. Het is niet eenvoudig om grote houten oppervlakten langdurig te beschermen en mooi te houden. Met die uitdaging in het achterhoofd keek Caparol naar Scandinavië, waar de omstandigheden voor hout in de buitenlucht zo mogelijk nog zwaarder zijn.

 

Tal van voordelen

Het resultaat? CapaWood Intact. De houtverf onderscheidt zich doordat de aangebrachte verflaag niet of nauwelijks uitbleekt. CapaWood Intact houtverven zijn zelfreinigend, laten waterdamp eenvoudig door en zijn reukarm.

CapaWood Intact is bijzonder bestand tegen schadelijke uv-straling. Glans en kleur blijven daardoor langer behouden. En dankzij de flexibiliteit van de verflaag kan ze de werking van het hout goed blijven volgen.

 

Capacryl Aqua VENTI

Capacryl Aqua VENTI is al langer op de markt verkrijkbaar. Deze watergedragen microporeuze houtlak is geschikt voor ramen en deuren en bundelt primer, tussen- en eindlaag.