Doorzoek volledige site
28 juni 2017 | MICHEL VAN DEN BOSCH

OWA introduceert de Brillianto- en Elements-collectie

Breng plafonds tot leven en ruimtes tot rust met de nieuwe Elements collectie van OWA. Samen met de ontwikkelingsafdeling in Duitsland heeft OWA Benelux een vernieuwende range met plafondeilanden, baffles en wandabsorbers vormgegeven. Zo bent u volledig vrij in het creëren van verrassende ruimteconcepten met sublieme akoestiek. Maak daarnaast kennis met de Brillianto collectie inclusief de nieuwe Brillianto A90: het ideale basispaneel voor veeleisende opdrachtgevers.

Nieuwe Elements collectie – Corpus plafondeilanden

Ontdek de nieuwe Corpus plafondeilanden: stijlvol, functioneel en met een overvloed aan ontwerpopties. Met tien verschillende rechthoekige vormen in vijf maten geeft u iedere ruimte een duidelijk herkenbaar en eigen karakter. Corpus is bijzonder geschikt in zeer grote kamers waar het helpt alle andere elementen in de ruimte met elkaar te verbinden. Dankzij de hoge absorptiewaarde (αw = 1.00) wordt iedere ruimte uiteraard voorzien van een uitstekende akoestiek.

 

Elements collectie - Freestyle baffles en wandabsorbers

Ook nieuw zijn de Freestyle baffles en wandabsorbers. Voorzie iedere ruimte op unieke en kleurrijke wijze van een uitstekende akoestiek. Met diverse absorptiewaardes (t/m 0.9 aw), vormen en kleuren creëert u gemakkelijk een passend design voor iedere ruimte. Wilt u tussentijds uw design aanpassen, nieuwe baffles of wandpanelen toevoegen of deze juist verplaatsen naar andere ruimtes? Geen probleem. Dankzij de doordachte ophangmethode kunnen u of uw opdrachtgever de elementen met minimale inspanning vrij verplaatsen.

 

Brillianto collectie – Brillianto A90

Maak kennis met de nieuwe OWA Brillianto collectie (A90 en A95): de perfecte panelen voor veeleisende opdrachtgevers. Met een uitstekende geluidsabsorptie (αw = 0.90), goede brandwerendheid en een mooi, egaal wit vlies is de nieuwe Brillianto A90 de ideale keuze voor veeleisende opdrachtgevers met een beperkt budget. De panelen zijn eenvoudig en snel te monteren met de systemen van OWAconstruct®.

GERELATEERDE DOSSIERS