Doorzoek volledige site
04 augustus 2017

SmartGeotherm en Warmtepompsymposium

Illustratie | Pixabay - globalenergysystems

Het Warmtepompplatform van ODE (Organisatie Duurzame Energie) en het SmartGeotherm-project organiseren op 7 september 2017 gezamenlijk het 10e Warmtepompsymposium in het nieuwe Cultureel Centrum De Factorij in Zaventem. Internationale en lokale beleidsmakers, wetenschappers en actoren uit de warmtepompsector in debat over de integratie van warmtepompen in het energiesysteem van de toekomst.

Warmtepompen met diverse bronnen en in het bijzonder ook de geothermische warmtepompen zijn niet meer weg te denken in hedendaagse en innovatieve ontwerpen. Het warmtepompplatform van ODE Vlaanderen organiseert daarom zijn 10de warmtepompsymposium gezamenlijk met de SmartGeotherm partners KU Leuven, Vito en WTCB op 7 september in de Factorij in Zaventem. U komt er alles te weten over vernieuwde inzichten, voortschrijdend beleid, technologieën en ontwerptools.

 

Programma

Het dagprogramma geeft een compacte blik op de materie vanuit verschillende standpunten: beleid, onderzoek en de innovatieve ontwerppraktijk, zowel op Vlaams als Europees niveau.

Iedere aanwezige krijgt bovendien vers van de drukpers een exemplaar van het WTCB geothermieboek mee naar huis!

 

Praktische informatie

  • Wanneer? U bent welkom op donderdag 7 september 2017 vanaf 9u.
  • Waar? Het evenement vindt plaats in het Cultureel Centrum De Factorij, Willem Lambertstraat 10, 1913 Zaventem. Dit geothermisch project staat vlak naast het station van Zaventem.
  • Inschrijven: voor 1 september via deze link