Doorzoek volledige site
17 augustus 2017 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Een aluminium of kunststof deur past in elke bouwstijl

Harinck mikt met zijn aanbod aan aluminium en pvc voordeuren, inkomdeuren en buitendeuren op alle smaken en stijlen: van tijdloos klassiek tot modern en grensverleggend.

Een klassieke houten deur zoals die vroeger gemaakt werd, valt nog steeds in de smaak bij ontwerpers en bouwheren. Harinck, de fabrikant van Frager Fralu-deuren, brengt daarvoor de series Progress en New Progress uit. Deze deuren zijn afgewerkt met gemolureerde sierlijsten. De Progress deuren zijn gebouwd in aluminium en kunnen dus de levensduur van het soortelijke houten deur ruimschoots overtreffen. Ze laten zich moeiteloos inpassen in woningen in pastoriestijl en herenhuizen in de stad. New Progress breidt de mogelijkheden in vorm en kleur nog uit. De onderregel in massief aluminium kan voor een kleuraccent zorgen. (bijvoorbeeld koperkleurig op een zwart vlak) 

 

Strakker, moderner

Anderzijds zijn heel wat jonge bouwers en verbouwers op zoek naar een originele, hedendaagse en strakke vormgeving. Frager Fralu biedt voor hen de series 3D, Uno en One aan. Bij deze panelen vormen trekker en paneel een geheel. Er is recentelijk een duidelijk een duidelijke keuze van de bouwer en de verbouwer voor vleugeloverdekkende deuren. De techniek voor dit soort deuren zijn ondertussen ingeburgerd en bovendien laat dit nieuwe vormgevingsmogelijkheden toe. 

GERELATEERDE DOSSIERS