Doorzoek volledige site
28 augustus 2017

Festival van de Architectuur 2017 zoekt vrijwilligers!

Het Vlaams Architectuurinstituut zoekt enthousiaste vrijwilligers om de activiteiten tijdens het Festival van de architectuur mee in goede banen te leiden. Ben jij gepassioneerd door architectuur, kunst en design en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon die het festival zoekt. 

Van 8 tot en met 17 september organiseert het Vlaams Architectuurinstituut de eerste editie van het Festival van de architectuur. Tien dagen lang presenteert het festival architectuur in al haar gedaantes. Want architectuur is meer dan alleen bouwen.

Het multidisciplinair festival biedt niet alleen architecten maar ook kunstenaars, podiumartiesten, bouwers en denkers een platform om hun visie op architectuur te delen. 

 

Geïnteresseerd?

Vul het inschrijvingsformulier in en zet mee je schouders onder het eerste Festival van de architectuur in Vlaanderen! Je kan je voorkeur doorgeven voor een activiteit, locatie en tijdstip. Het Vlaams Architectuurinstituut voorziet een passe partout die je toegang geeft tot alle activiteiten van het Festival en betaalt je verplaatsingskosten.

>>Meer info