Doorzoek volledige site
30 augustus 2017 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Kingspan-platdaksysteem is technisch aan de buitenkant en esthetisch aan de binnenkant

Langere levensduur, hogere kwaliteit, meer garanties en mooiere uitstraling worden steeds meer de norm. Het Kingspan-platdaksysteem, bestaande uit het X-dek geïsoleerd dakpaneel  en uitbreidbaar van daglichtoplossingen tot valbeveiliging.

Dankzij één enkelvoudig component dat onder alle weersomstandigheden rechtstreeks op de dakspanten kan gemonteerd worden. Het gevolg is een snellere ingebruikname van het gebouw, wat het ook tot de ideale oplossing maakt bij renovatieprojecten. 

 

Biedt uitstekende thermische prestaties 

De PIR isolatie vult de volledige cannelure wat koudebruggen en vochttransport via de cannelure voorkomt. Bovendien is het X-dek paneel ook beschikbaar in QuadCore: dunnere panelen met dezelfde thermische isolatie. 

 

Veelzijdig en esthetisch  

Drie afwerkingsmogelijkheden aan de buitenzijde: staal, mebraan en scrim die bovendien onmiddelijk beloopbaar zijn, dus geen risico op schade tijdens de montage.  Een nette, schroevenvrije onderkant dankzij de installatiemethode: er zijn geen bevestigingen nodig zoals bij een traditioneel opbouwsysteem. Het resultaat is een nette, schroevenvrije onderkant die bijdraagt tot een aangename werkomgeving. 

 

Makkelijk integreerbare accessoires 

Van dakdoorvoeren, rookluiken, ventilatoren en andere technische instalaties tot valbeveiliging en daglichtoplossingen. 

GERELATEERDE DOSSIERS