Doorzoek volledige site
31 augustus 2017 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Cristal-raam vervolledigt de FIN-Project-Serie van Finstral

Bij dit hoogwaardige compleet glazen raam verdwijnt de vleugel zowel aan de binnen- als aan de buitenkant volledig achter het vleugeloverdekkende glas. Het frameloze buitenaanzicht bestaat uit een fullscale, elegante, glazen voorzijde. Ook binnen zorgen de frameloze contouren en de compleet in glas vormgegeven oppervlaktes voor een gereduceerde, heldere vormgeving. Onderhoud en reiniging van de ramen worden, dankzij de onzichtbare kaders, eenvoudig. Finstral biedt met de twaalf kleuren een ruime keuzemogelijkheid voor de randemaillering van het glas.

FIN-Project Twin-line Nova Cristal

Het met combivleugels uitgevoerde Cristal-raam biedt u geïntegreerde bescherming tegen zon en inkijk. De in de spouw geplaatste jaloezie is regen- en windbestendig en zorgt voor optimale lichtverhoudingen. In de variant Twin-line Classic Cristal is dit compleet glazen aluminium raam ook verkrijgbaar met van de buitenzijde zichtbare vleugels en vlakke optiek. Cristal combineert ultramoderne esthetiek met de beste prestatiewaarden. De thermische isolatiewaarde ligt op Uw 1,0 W/m²K, terwijl de geluidsisolatie een uitstekende waarde van 41 dB bereikt.

 

FINSTRAL Hefschuifdeur Cristal

De Zuid-Tiroolse ramenfabrikant uit Unterinn/Ritten presenteert de nieuwe hefschuifdeur Cristal. Met een vleugeloverdekkend glasfront aan de buitenzijde en de lichte en slanke raamcontouren aan de binnenzijde is de Cristal uitvoering van deze hefschuifdeur een goede oplossing voor tijdloze architectuur en helder, toegankelijk wonen.

Twee rondom lopende verklevingen tussen het isolatieglas en de raamvleugel maken de schuifdeur zeer stabiel. Tot 2,5 m breed, maakt de vleugel grote openingen mogelijk. Ook met de Cristal uitvoering geniet u van alle voordelen van de hefschuifdeur: de extreem vlakke, thermisch geïsoleerde dorpel behoort tot de Cristal deur zoals ook de eenvoudige bediening en de uitstekende isolatiewaarden.

 

FINSTRAL Vouwdeur Cristal

Aan de buitenzijde valt de Cristal-uitvoering op door haar moderne uitzicht volledig in glas. Het  vleugeloverdekkende glas kan uitgevoerd worden met een randemaillering in negen kleuren en getuigt van een elegant en transparant design. 

Het vlakliggende uitzicht aan de binnenzijde zorgt voor een ononderbroken overgang tussen vleugel en kader.

De hoogwaardige kunststof kern van onze aluminium vouwdeur en het drievoudige glas garanderen buitengewoon goede thermische isolatiewaarden van maximaal Uw 1,0 W/m2K. De vlakke, thermisch geïsoleerde onderdorpel zorgt voor een barrièrevrije overgang van binnen naar buiten.

 

FINSTRAL raamwand Vista Cristal

Hier verdwijnen de slanke profielen van posten of tussenregels nagenoeg volledig achter het glas. Het ontbreken van de buitenste profielen zorgt voor een compleet transparant glas vlak, die naar keuze in horizontale of verticale richting uitgevoerd kunnen worden.

Hoeken met gekoppeld glas geven een nog hogere transparantie. Als opengaand deel staat onze hefschuifdeur Cristal ter beschikking. Deze afgestemde oplossing benadrukt nog eens de minimalistische esthetiek van de raamwand.

GERELATEERDE DOSSIERS