Doorzoek volledige site
18 september 2017 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Dormakaba stelt nieuwe deurdranger voor op Utility2Build

UTILITY2BUILD is een totaalevent voor bouwheren binnen de utiliteits- en projectbouw.  De vakbeurs biedt een antwoord op de vraag van de markt naar een professioneel contactplatform met enerzijds exclusieve focus op materialen & technieken voor de utiliteits- en projectbouw en anderzijds ruime mogelijkheden tot networking en kennisoverdracht. Dormakaba zal er onder meer zijn nieuwe deurdranger TS 98 XEA aan de bezoeker voorstellen.

De sluiter is slechts 60 millimeter hoog en is compatibel met de vier montagetypes.  Alle hydraulische functies en de sluitkracht EN 1-6 kunnen eenvoudig aan de voorkant ingesteld worden.  De TS 98 XEA is standaard voorzien van openingsdemping en sluitvertraging.

De deurdranger is geschikt voor deuren met een deurbreedte tot 1.400mm en zal leverbaar zijn in 3 varianten:

  • TS 98 XEA standaard deurdranger / 4 montagetypes
  • TS 98 XEA Ubivis, met geïntegreerd vergrendelsysteem
  • TS 98 XEA GSR, voor dubbele deuren met sluitvolgorderegeling


De organisatie van Utility2Build nodigt voor dit nieuwe initiatief bouwheren uit diverse kernsectoren uit.  Een greep uit de lijst van deze sectoren: stadhuizen, brandweerkazernes, sportcentra, parkings, sociale huisvestingsmaatschappijen, zieken- en ouderenzorg, schoolgebouwen, shoppingcentra en winkelketens, kantoor- en bedrijfsgebouwen, hotel- en congresaccommodatie, restaurant(keten)s, pretparken, bioscopen, vakantieoorden,…


Wat mag u als bouwheer verwachten?

  • Exposantenprofiel: fabrikanten, exclusieve invoerders of verdelers met nationale distributie van producten en diensten voor ruwbouw & buitenafwerking, binnenafwerking en technieken / Architectenbureaus / Ingenieurs- en studiebureaus / Aannemers klassen 5 tot en met 8 / Diensten, software en media / Organisaties en federaties.
  • Innovatieve beurslay-out: om het contact tussen bouwheer en bouwpartner te optimaliseren, wordt u doorheen compacte en uniforme modules geleid, die samen een innovatieve beurslay-out gaan creëren.
  • Exclusief en op maat van u als bouwheer binnen de utiliteits- en projectbouw.
  • Innovatief: focus op innovatieve producten, materialen, toepassingen en diensten.
  • Informatief: volop aandacht voor het uitwisselen van inhoudelijke kennis door middel van een top of the bill seminarieprogramma.
  • Gratis toegang en free catering in een unieke, sfeervolle beurslay-out.

Voor de meest actuele informatie en seminarieprogramma: www.utility2build.be
dormakaba nodigt u graag uit voor een bezoek aan onze stand nr. 113 om er onze producten en innovaties aan u voor te stellen.

Praktisch
UTILITY2BUILD loopt op woensdag 27 en donderdag 28 september 2017 in Kortrijk Xpo, telkens van 13 tot 20 uur. De beurs vindt plaats in hal 4.

Alle informatie van de organisator kan u vinden op de website www.utility2build.be of registreer hier voor uw gratis toegangsticket.