Doorzoek volledige site
25 oktober 2017

OWA voegt nieuwe dimensie toe aan plafondeilanden

Breng plafonds tot leven en ruimtes tot rust met de nieuwe Elements collectie van OWA. Samen met de ontwikkelingsafdeling in Duitsland heeft OWA Benelux een vernieuwende range met plafondeilanden, baffles en wandabsorbers vormgegeven. Verras opdrachtgevers met stijlvolle elementen die iedere ruimte voorzien van sublieme akoestiek. Bijvoorbeeld met de Corpus plafondeilanden: creëer krachtige formaties met deze driedimensionale blikvangers in verschillende hoogtes en formaten.

OWA Elements - Corpus plafondeilanden 
Ontdek de nieuwe Corpus plafondeilanden: stijlvol, functioneel en met een overvloed aan ontwerpopties. Met tien verschillende rechthoekige formaten voorziet u iedere ruimte van een duidelijk herkenbaar, eigen karakter. Corpus is bijzonder geschikt in zeer grote ruimtes waar het helpt alle andere elementen met elkaar te verbinden. Dankzij de hoge absorptiewaarde (αw = 1,00) wordt iedere ruimte uiteraard voorzien van een uitstekende akoestiek. Corpus is in alle kleuren verkrijgbaar.

Benieuwd naar de Corpus plafondeilanden? Bekijk hier 360° foto’s.


OWA Elements - Freestyle baffles en wandabsorbers
Ook nieuw zijn de Freestyle baffles en wandabsorbers. Verras opdrachtgevers met een uniek en kleurrijk ontwerp met onze Freestyle baffles en wandpanelen. Diverse absorptiewaardes (t/m 0.9 αw), vormen en kleuren geven u volledige vrijheid om ruimtes op uitzonderlijke wijze van aangename akoestiek te voorzien. Wilt u tussentijds uw design aanpassen, nieuwe baffles of wandpanelen toevoegen of deze juist verplaatsen naar andere ruimtes? Geen probleem. Dankzij de doordachte ophangmethode kunnen u of uw opdrachtgever de elementen met minimale inspanning vrij verplaatsen.   

 

OWA Elements - plafondeilanden

Recepties, kantoren, vergaderruimtes, entrees, restaurants: op alle plekken waar grotere groepen mensen samenkomen, is akoestiek van belang voor een aangenaam verblijf. Binnen de OWA Elements collectie heeft u de keuze uit uiteenlopende plafondeilanden van buitengewoon hoge kwaliteit, met absorptiewaarden variërend van 0,80 tot 1,00 αw. 

Krachtige no-nonsens eilanden, of harmonieuze formaties met in het oog springende vormen en kleuren: welk type u ook kiest, de plafondeilanden van OWA maken van iedere ruimte een visueel aantrekkelijke oase van rust.

GERELATEERDE DOSSIERS