Doorzoek volledige site
08 november 2017 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Hunter Douglas presenteert nieuw kleurengamma ‘earth tones’

Naar aanleiding van de Dag van de Afwerking op 28 november in Brussels Kart Expo introduceert Hunter Douglas het vernieuwde kleurengamma van het Heartfelt® plafondsysteem met vijf nieuwe aardetinten (earth tones) . Het vilten plafondsysyteem, dat eerder dit jaar al bekroond werd met de prestigieuze Red Dot Award, sluit hierdoor nog beter aan op andere materialen zoals hout. Naast de aardetinten zijn ook de kleuren black en white toegevoegd aan het bestaande shades of grey kleurenpallet. Ook zullen de houtfineer wand- en plafondpanelen, en de Luxalon® Woodprint plafondpanelen te zien zijn op Dag van De Afwerking. U vindt Hunter Douglas op stand 82 en 87 in Brussels Kart Expo.

Precies een jaar na de lancering van het modulair vilten plafondsysteem HeartFelt®, breidt Hunter Douglas de collectie uit met nieuwe kleuren. Tot voor kort waren de panelen alleen in five shades of grey beschikbaar. "Ons vernieuwde kleurengamma sluit nog beter aan bij de trend van warme materialen voor het interieur zoals hout. Dankzij de earth tones is het nu mogelijk de natuurlijke look and feel van hout na te bootsen. De nieuwe kleuren zijn: creme, light brown, medium brown, dark brown en umber. Daarnaast voegden we ook de kleuren black en white toe, die het shades of grey spectrum compleet maken", zegt Pieter van Rees, Business Development Manager Ceilings.

 

Twaalf kleuren

Het uitgebreide kleurenpallet biedt ontwerpers meer mogelijkheden om van het plafond een echte blikvanger te maken.  ‘Dankzij de uitbreiding naar twaalf kleuren zijn ontwerpers nóg beter in staat om met HeartFelt® een dynamisch en visueel aantrekkelijk plafond te creëren’, aldus Van Rees.
HeartFelt® is gemaakt van vilt, een natuurlijk en zacht materiaal met een warme uitstraling en uitstekende (bovengemiddelde) akoestische eigenschappen. Zowel het vilt als de panelen zijn cradle-to-cradle gecertificeerd. In 2017 heeft HeartFelt de prestigieuze Red Dot Award: Best of the Best gewonnen in de categorie Product Design.

Ervaar en bekijk het nieuwe kleurengamma van Hunter Douglas’ Heartfelt® op 28 november tijdens de Dag van de Afwerking in Brussels Kart Expo, op standnummer 82 en 87. 

GERELATEERDE DOSSIERS