Doorzoek volledige site
08 november 2017 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Nieuw: Solibri Model Checker 9.8 beschikbaar

In samenwerking met Solibri Inc. lanceerde KUBUS de nieuwste versie van Solibri Model Checker, een uniek BIM kwaliteitsborgingsysteem. De kwaliteitsgarantie die deze software biedt is met de nieuwe versie nog verder verbeterd door een volledig vernieuwde gebruikers-interface, de nieuwe PDF import, ondersteuning van BCF 2.1 en verhoogde performance van de 3D engine.

De nieuwe interface van Solibri is modern, fris en overzichtelijk. De werkomgeving is rustiger en ontdaan van overbodige zaken waardoor het werken en navigeren in Solibri logischer en makkelijker wordt. Deze nieuwe look is voor zowel bestaande als nieuwe gebruikers een groot pluspunt", aldus Andre Schnabel, productmanager Solibri bij KUBUS.

 

PDF

In deze versie is de mogelijkheid tot importeren van PDF’s geïmplementeerd. Zo kan een 2D tekening gebruikt worden als onderlegger voor een model om meer inzicht te krijgen en informatie in het model beter in context te kunnen plaatsen. Vectoriële PDF’s maken maatvoering mogelijk. Lijnen en intersecties op de 2D PDF zijn interactief en aanklikbaar.

Juan Rodriguez, productmanager bij Solibri: “Deze release maakt Solibri Model Checker tot een nog waardevollere oplossing binnen de BIM wereld. We blijven ontwikkelen en innoveren om onze plek aan de top te behouden. Versie 9.8 biedt onze gebruikers nog sneller meer kwaliteitsgarantie, en met een compleet nieuwe look.”
 

GERELATEERDE DOSSIERS