Doorzoek volledige site
08 november 2017 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Archisoft en Archisnapper slaan handen in elkaar voor efficiëntere verslagen

Archisoft, de administratieve software voor architecten en ArchiSnapper, de app voor het eenvoudig opmaken van werfverslagen, veiligheidsverslagen en opleveringsdocumenten, slaan de handen in elkaar en maken een unieke koppeling waardoor hun klanten nog efficiënter hun verslagen kunnen opmaken en beheren.

Archisoft werd in 2016 gelanceerd door Use IT Group, die zo’n 20 jaar geleden al het gekende Bouwsoft  succesvol in de markt had geplaatst. Archisoft werd ontwikkeld als een antwoord op de groeiende vraag vanuit de architectensector naar een handige, betaalbare tool voor het efficiënt beheren van hun administratie. Van prospect tot klant, van offerte/ramingen tot gedetailleerde meetstaat en lastenboeken en alles daartussen. 

ArchiSnapper is een app waarmee architecten tijd uitsparen bij het opmaken en beheren van verslagen. In plaats van manueel alle data te verzamelen op de werf via camera, pen en papier, kan dit via de app op eenvoudige manier op de werf zelf gebeuren zonder nood aan verwerking eens terug op kantoor.

De architect krijgt vanop de mobiele app toegang tot de projectgegevens en de gekoppelde contactpersonen uit Archisoft zodat deze niet opnieuw moeten worden ingegeven.

“Onze samenwerking is er vooral gekomen op vraag van onze klanten. We hebben de koppen bij elkaar gestoken en we zaten meteen op dezelfde lijn, dus zijn we direct aan de slag gegaan. Wat resulteert in dit mooi resultaat en een antwoord op de vraag van onze klanten”, zegt Henk Cloetens, zaakvoerder van Use It Group. 

“De samenwerking is inderdaad vlot verlopen. De koppeling is voor klanten van beide bedrijven een enorme stap vooruit. Als je elke week enkele uren aan administratie kan terugschroeven waardoor je tijd krijgt voor andere zaken, dan moet je uiteraard niet twijfelen”, lacht Jeroen De Paepe, zaakvoerder van ArchiSnapper.

GERELATEERDE DOSSIERS