Doorzoek volledige site
08 november 2017 | SANDRINE BONMARIAGE

Harol stelt op Polyclose nieuwste buitenleven oplossing voor

Illustratie | Harol

Van superisolerende rolluiklamellen tot het eerste voorzetscreen op zonne-energie. Op Polyclose verrast Harol traditiegetrouw met tal van functionele oplossingen en slimme verbeteringen voor de installateur. Maar absolute blikvanger in 2018 is de Harol AIR, een knappe terrasoplossing met ZIP-technologie waarbij screens, glazen schuifwanden en ledverlichting extra privacy en sfeer bieden. Harol staat van 17 tot 19 januari op Polyclose, hal 1, stand 1482 in Flanders Expo.

Harol AIR: nieuwste telg binnen het award winnende VZ-concept

Na de succesvolle lancering van het award winnende VZ-concept tijdens de vorige editie van Polyclose, stelt Harol dit jaar de Harol AIR voor. Met de Harol Air reikt Harol voortaan nog meer bescherming én vrijheid aan om het ganse jaar door van tuin en terras te genieten. En dat onder het motto: “Leef meer buiten”. 

De voetpalen en geleiders van de Harol AIR bieden ruimte voor verticale screens en geïntegreerde waterafvoer. Consumenten kunnen bovendien kiezen voor glazen schuifwanden, waarbij geïntegreerde ledverlichting het comfortplaatje compleet maakt. De Harol AIR beschikt over een zeer compacte kast en strakke afwerking zonder zichtbare schroeven. Doordat het doek volledig opgerold kan worden in de afgesloten kast, is het beschermd tegen weer en wind én genieten gebruikers tegelijk van de ruimste vorm van natuurlijk daglicht wanneer ze dat wensen. De duurzame zip-technologie zorgt voor strakke screens die jaar na jaar blijven meegaan, zonder aan schoonheid of kwaliteit in te boeten. De maximale overspanning van de AIR bedraagt 6 x 5 meter.

 

Troeven van het VZ-concept

In het VZ-concept brengt Harol haar jarenlange expertise op vlak van ZIP-technologie samen met haar gekende succesvolle doekspantechniek voor verandazonwering. Het ultieme doel: maximale ondersteuning van de vakman. 

Het uiterst flexibele gamma biedt een oplossing op maat voor elke behoefte. Bovendien is elk product binnen het VZ-concept zeer eenvoudig te installeren en uiterst betrouwbaar dankzij de gepatenteerde technologieën. Oplossingen die eerder verschenen binnen de productfamilie zijn: de VZ080-ZIP (10,5m2), de VZ800-ZIP (24 m2) en de Versuz (16m2).

Alle producten uit het gelauwerde VZ-concept beschikken over eenzelfde minimalistisch design. In 2016 won Harol met het totaalconcept de Z&R product of the year Award.

 

SC800-ZIP Solar: eerste voorzetscreen op zonne-energie 

Harol lanceert als eerste een voorzetscreen op zonne-energie. Hierdoor kan men een zip-screen installeren zonder breek- of elektriciteitswerken. Eenvoudig voor consument én installateur. Onderhoud en nazicht gebeuren eveneens in een handomdraai dankzij toegang tot de kast via slechts twee schroefjes vooraan. SC800-ZIP Solar is beschikbaar in drie kastmaten (90, 110 en 150 cm) met een maximale oppervlakte tot 7,5 m2. De batterij kan zowel in als buiten de kast worden gemonteerd.