Doorzoek volledige site
14 november 2017 | MICHEL VAN DEN BOSCH

LoCra lanceert Lignodur®venstertabletten topline LD 36 en masterline LD 40

Lignodur®venstertabletten ‘the Original’ topline LD 36 en masterline LD 40 van LoCra zijn verkrijgbaar in een groot aanbod kleuren. Belangrijk is dat bij de samenstelling van de grondstof uitsluitend gebruik wordt gemaakt van snelgroeiende binnenlandse houtbestanden en kwaliteit polymeer materialen.

 

Door het unieke procedé van de facet geslepen rand in combinatie met uiterst realistische steen – en unikleuren creëren ze een meerwaarde voor de woning. De venstertabletten hebben een attractief design, zijn harmonieus in functionaliteit en hebben een onderhoudsvriendelijk karakter. Zij kunnen dan ook toegepast worden in alle typen van de woningbouw: private woningbouw, projectmarkten zoals openbare gebouwen, scholen, ziekenhuizen, …

 

Enkele voordelen van Lignodur®topline LD 36 en masterline LD 40

De venstertabletten topline LD 36 en masterline LD 40 bevatten een uitgebreid pallet van kleuren, verschillende breedtematen en een interessante lengtemaat van 6000 mm.

Bovendien zijn deze tabletten licht in gebruik, hun geringe gewicht zorgt voor een vlotte montage, verwerking gebeurt met de gebruikelijke schrijnwerkersgereedschappen, de  hoogwaardige, robuuste laminaatfolie zorgt voor een hoog UV-bestendig oppervlak, een  temperatuurbestendigheid  van – 30°C tot + 70°C, brandklasse B2-zelfdovend materiaal en door het vochtbestendig karakter ondergaat het materiaal geen zwelling en blijft het vormvast.

De eindkappen van het venstertablet topline LD 36 zijn voorzien van de facet geslepen rand zoals de venstertabletten. Zij zorgen door hun gelijkliggende vormgeving, aangepast aan de oppervlaktestructuur van het venstertablet voor een elegante afwerking.