Doorzoek volledige site
14 november 2017 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Axilo™, het nieuwe sokkelverstelsysteem van Häfele

Met dit revolutionair AXILO™ sokkelverstelsysteem maakt Häfele komaf met atypische lenigheidsoefeningen voor de keuken-, bureau- en kleerkast of dressoir. Een geslaagde combinatie tussen het afstelgereedschap en de verstelbare sokkelvoet maakt dit alles mogelijk.

Het nieuwe AXILO™ sokkelverstelsysteem van Häfele maakt nivellering van het meubel mogelijk in een paar handelingen. Het afstelgereedschap wordt gebruikt als een verlenging voor uw arm. Het is niet langer noodzakelijk om zich te voorover te bukken, om op de vloer te kruipen of om zich oncomfortabel uit te strekken – met AXILO™ bereikt u moeiteloos de achterste sokkelvoeten. Tijdens het afstelproces houdt de installateur de waterpas steeds in het vizier en kan hij zeer makkelijk bijregelen. Het afstellen kan zowel manueel, door een draaibeweging met de hand, als met een accuschroevendraaier dankzij de voorziene ¼ zeskant bitopname. Het afstelgereedschap kan vanuit eender welke hoek geplaatst en bediend worden.

 

Kwaliteit

AXILO™ is een innovatief systeem met een gepatenteerde technologie. « Made in Germany » garandeert een oerdegelijke kwaliteit. AXILO™ van Häfele kan aangewend worden bij een uitgebreid gamma aan toepassingen en voor sokkelhoogtes van 50 tot 220 mm. Bij de installatie van keukens en meubels kan u door gebruik te maken van deze techniek makkelijk 50% aan installatietijd besparen. AXILO™ is exclusief te verkrijgen bij Häfele en dit wereldwijd. 

Met het AXILO™ afstelgereedschap voor sokkel van Häfele, beschikt de installateur over een uitzonderlijk armverlengstuk en kan hij de sokkelvoeten probleemloos bereiken en bedienen vanuit zelfs de meest verwijderde hoek.

De bijhorende verstelbare sokkelvoet is uitgerust met een fijne draad die een zeer precieze afstelling toelaat. Krampachtige handelingen bij het nivelleren zijn vanaf nu verleden tijd. Dankzij het AXILO™ afstelgereedschap voor sokkels van Häfele kan de installateur het meubel op ooghoogte nivelleren met behulp van de waterpas – een immense vooruitgang.

GERELATEERDE DOSSIERS