Doorzoek volledige site
15 november 2017 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Azores verbindt akoestisch comfort met ontwerpvrijheid

Artnovion koppelt met de Azores-collectie akoestisch comfort aan eindeloze designmogelijkheden. Azores Printable biedt de mogelijkheid om een persoonlijke touch toe te voegen. De producten van Artnovion worden in België verdeeld door Acoustical Solutions.

De Azores-collectie staat voor vrijheid. Vrijheid om te creëren, vrijheid om te spelen, vrijheid om een perfecte akoestische omgeving te ontwerpen. De collectie bestaat uit 7 vormen en 21 kleuren. Ze is er helemaal op gericht om uw creativiteit ten top te drijven. De collectie is volledig compatibel met de rest van het gamma van Artnovion. De afwezigheid van een zichtbaar kader zorgt voor een "zwevend" effect. De panelen zijn eenvoudig te monteren. Ze kunnen ook verlijmd worden tegen de wand of het plafond. Omdat brandveiligheid een belangrijk aandachtspunt is, zijn de panelen leverbaar in drie verschillende brandklassen: Furniture Grade   -   FR+   -   FR++

 

Azores Printable

De Azores Printable-reeks tilt de vrijheid van de Azores-collectie naar een volledig nieuw niveau. De ontwerper heeft de mogelijkheid om zijn creatie tot in het oneindige vorm te geven. Hij kan een uniek akoestisch paneel ontwerpen en een persoonlijke touch toevoegen aan het ontwerp van een ruimte. Artwork, logo's, familiefoto's, ... De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Het printen gebeurt rechtstreeks op het akoestisch materiaal. Er worden enkel pigmenten op waterbasis gebruikt. Een speciaal afwerkingsprocedé beschermt het resultaat tegen UV-stralen en zorgt voor een duurzaam mooi resultaat.

 

Zeer goede absorptie

De panelen zorgen voor een zeer goede absorptie van het geluid. De absorptierange zit tussen 350Hz to 3.150 Hz. De akoestische klasse is A | (αw): 0,9.

GERELATEERDE DOSSIERS