Doorzoek volledige site
16 november 2017 | ARCHITECTURA.BE

Belgian Building Awards: wint u de Rookie of the Year Award?

Op donderdag 22 februari 2018 worden op Batibouw de volledig vernieuwde prestigieuze Belgian Building Awards uitgereikt. De Rookie of the Year Award lauwert jonge bureaus met vernieuwende architectuur. Let op: de inschrijvingen sluiten af op 30 november 2017!

In de categorie Rookie of the Year gaat de wedstrijd op zoek naar een jong Belgisch architectenbureau dat vernieuwende architectuur weet te koppelen aan een degelijk management.

Voor deze categorie komen bureaus in aanmerking die maximum 10 jaar bestaan en waarvan minstens de helft van de zaakvoerders jonger is dan 35 jaar.

 

Hoe deelnemen?

Deelnemen kan enkel door online het deelnameformulier in te vullen via de website van de Belgian Building Awards.

 

Hoe gebeurt de jurering?

Uit alle inzendingen zal een voorselectie gebeuren door een beperkt juryteam en zal een shortlist samengesteld worden van maximum 10 projecten per categorie. Nadien komt het uitgebreid juryteam samen om uit de shortlist een winnaar en een eervolle vermelding te selecteren.

 

Belgian Building Awards lauwert de realisaties van architecten, bouwheren, studiebureaus en aannemingsbedrijven.

Dit evenement is een organisatie van BATIBOUW in samenwerking met Roularta, Redactiebureau Palindroom, de Confederatie Bouw, Ik Ga Bouwen & Renoveren, de Orde van Architecten en architectura.be.