Doorzoek volledige site
17 november 2017 | PHILIPPE SELKE

Hörmann lanceert online architectenprogramma

Architecten die met Hörmannproducten hun bouwprojecten realiseren, kunnen vanaf nu gebruikmaken van het nieuwe architectenprogramma van de poorten- en deurenproducent. Het Hörmann-architectenprogramma zorgt voor een nog efficiëntere planning van bouwprojecten.  

Dit programma is een onmisbare tool voor de realisatie van particuliere en industriële bouwprojecten. Het programma werkt op Windows, Apple en Android en kan zowel op PC, laptop, smartphone of tablet worden gebruikt.  

 

600 producten

De Belgische versie heeft een aanbod van 600 producten en 5.700 tekeningen. Indien een architect van plan is Hörmann-producten te gebruiken voor zijn projecten, zijn technische tekeningen in PDF- of DWG-formaat, afbeeldingen, foto’s en bestekteksten van de producten beschikbaar in enkele muisklikken.  

Het programma heeft een uitgebreid gamma aan Hörmannproducten voor zowel particuliere als industriële toepassingen: garagepoorten, industriepoorten, dockequipment, brandwerende- en rookdichte-afsluitingen, objectdeuren, automatische deuren, garagedeuren, voor- en binnendeuren en kozijnen.  

Hörmann biedt met het architectenprogramma uitgebreide technische informatie en individuele beschrijvingen aan van een breed assortiment producten. Het gebruiksvriendelijke programma kan worden geraadpleegd via http://hoermann-architektenprogramm.iokmx.de/hapint/be/ of eenvoudig via www.hormann.be. 

GERELATEERDE DOSSIERS